Urmează saptamana viitoare sa ma mut in Georgia și am o mare nelămurire. Intreb peste tot și nu primesc niciun răspuns clar. Care e diferența dintre self- isolation... autoizolare, si carantina? ...? (mai mult)
Salutare. Recent m- am angajat la o firma de constructii si mergem prin toata tara. Eu trebuie sa merg cu un coleg intr- o duba. De multe ori facem si 4- 5 ore pe zi de mers. Din ce am observat el nu prea...? (mai mult)
Salutare tuturor. As avea o intrebare in special pentru fete. In ultima perioada ati fost la coafor? Se respecta cat de cat masurile anti- covid sau la ce ar trebui sa fiu atenta? As vrea sa- mi vopsesc...? (mai mult)
Este dureros sa-ti faci testul pentru covid-19? Cel cu betisor in nas si in gât. Am inteles ca este destul de dureros in nas
Vreau si eu sa stiu. Daca iubitul meu vine din Anglia luna ce vine in tara, va sta in carantina? Unii zic ca nu.
Salut, la mine in oras rata de infectare cu coronavirus la mia de locuitori a ajuns la 4, 31 si tot nu închide orașul, de ce? Ce e cu abuzul ăsta trebuia sa sa închidă orașul încă de la 3 ...? (mai mult)
Dupa cum stiti, mastile sunt obligatorii in scoli. Dar, ce sa vezi, unii profesori nu o poarta sau chiar ne incurajeaza sa ne dam jos masca, "ca sa ne auzim mai bine". Ce sa fac? Unde depun plangere?
Ce s- a întâmplat în China? Doar 5000 de morti. E propagandă sau e datorita testărilor in masa? In China acum e destul de liber, lumea nu poarta măști... Un miliard de persoane... De ce...? (mai mult)
DAU FUNDA! Trebuie sa fac testul pentru Covid-19 daca vreau sa plec in alta tara? Gen Anglia?
Mi se pare absurda o chestie recent intamplata! O fata de la scoala a cerut sa faca scoala online pentru ca ambii parinti ai ei au probleme cu organismul, ma rog, faza e ca fata a venit cu...? (mai mult)
Sunt in mall, ce am observat timp de 40 de minute, peste 90% poarta masca albastra restul n95, nu se păstrează distanta, sus la mese pe terasa nu exista nici o distantare, sunt si fara masca, de...? (mai mult)
Stie cineva, trebuie sa port masca non stop in Arad? Adica pe fiecare strada sau doar in centru sau in locuri populate? [ e cod rosu ]
Dacă vreau sa dau o petrecere privată într- o casă închiriată (în Constanța) și prin absurd vine poliția (din cauza muzicii dată tare sau vad mai multe persoane în curte) și ne...? (mai mult)
Mâine trebuie să merg dupa o prietena la aeroport in Cluj. Eu sunt din Hunedoara, iar Alba si Clujul sunt pe cod roșu la Covid. Ea vine din Anglia, daca o baga la izolare, ma pune si pe mine...? (mai mult)
Buna, sunt la liceu in clasa a 10- a și fac ore in sistem hibrid, adică o săptămâna jumătate și după in cealalta săptămâna cealalta jumătate, problema este ca la noi in școala sunt deja...? (mai mult)
Https://m.ziare.com/stiri/coronavirus- sindromul- post- covid- 1639174 "Psihologii au insa o veste buna: oricat de grea ar fi perioada de izolare si de respectare a regulilor de distantare fizica, ...? (mai mult)
Cand este necesar sa faci testul? De exemplu daca te muti in chirie, calatoresti cu trenul, mergi in alte orase, la stomatolog ai nevoie de test inainte sau doar daca mergi in alta tara, as vrea sa...? (mai mult)
Daca vine cineva din UK in Romania si nu fac contact cu ea dar e parte din familie intru in carantina?
In Bucuresti s-au inchis școlile pentru 2 săptămâni, dar cazurile cresc. E posibil sa se închidă pentru mai mult timp? Sau in toata tara?
Daca intram in scenariu rosu se mai da proba practica la examenul auto(traseul)?
Daca ti- ai facut testul covid cel de 300 de lei sa zicem, pe propria cheltuiala, iti pot fi restituiti banii (am auzit bine asta) si cui trebuie sa ne adresam? Casei de asigurari de sanatate sau la ...? (mai mult)
Cum se întâmplă că într-o familie, unul este testat pozitiv și unul sau mai mulți membri din familie, testați negativ?
Ce credeți, se vor închide școlile? Din câte am înțeles doar elevii claselor 8- 12 vor continua școala indiferent dacă restul claselor fac online, așa este? Care e siituația țării...? (mai mult)
Cat de aproape credeti ca suntem de închiderea tuturor liceelor si școlilor? Voi cum ati estima?
Helllppp. Vreau sa imi fac un set de analize, o sa trebuiască sa imi faca si testul covid?
Cati ani credeti ca va mai dura pandemia?
Deci de o saptamana sunt racit si mi- am pierdut de tot mirosul...problema este ca nu am nasul foarte infundat, pot respira fara probleme, oare sa fie de la racceala sau sa fie covid? Inca simt gustul...? (mai mult)
Dacă intrăm în carantină, vom sta izolați până anul viitor? E posibil să stăm în carantină o perioadă lungă de timp?
Dacă o persoana infectata cu covid se vindeca, virusul poate apărea din nou chiar dacă persoana respectiva nu a luat contact cu alt infectat?
Salut, cum se calculează rata de infectare la 1000 de locuitori?
Oare ne vom mai intoarce cumva la starea de urgenta?
Dacă se zice că activitățile culturale vor fi anulate, atunci cum de artiștii de muzică populară își continuă activitatea? Sau dau reluare?
Pe baza unui test de covid negativ, se poate călători în Italia pe o perioada de nici 72 de ore fără a fi băgat în carantină?
MA poate ajuta cineva cu un model de declaratie, in care sa declar, ca Nu am persoane carantinate la domiciliu meu? Multumesc anticipat
Cum e cu carantina cand te întorci in România? Te pune la aeroport sa dai o declarație la ce adresă o să stai 2 săptămâni? Dacă nu respecți regulile ce se întâmpla? O să te controleze cineva...? (mai mult)
Sunt clasa a 9- a, boboc. Tocmai ce am inceput scoala de cateva săptămâni si deja avem peste 5 cazuri, de care noi știm, confirmate. La noi in clasa o fata are corona si a avut contact...? (mai mult)
Ce părere aveți de școală facuta in condițiile astea cu pandemia? Merita sa stai să ți bati capul online sau mai bine faci altceva?
Voi ce credeți? O sa dispară acest virus pana anul viitor in Septembrie sau nu? Majoratul meu este atunci și deja îmi pun semne de întrebare :((!
Sunt din București și sunt plecat în Teleorman pana pe 16 Octombrie. Nu ma pot întoarce mai devreme ca bunica mea e bolnavă. Dacă intră în carantină Bucureștiul cum as putea sa ma întorc acasă?...? (mai mult)
Dacă prietenul meu își face testul covid și iese negativ, mai trebuie să stea în carantina 14 zile? Vrea sa vina luna viitoare și vrea să stea cu mine și atunci automat și eu o sa stau...? (mai mult)
Unde se face carantina de 14 zile la întoarcere în România din Anglia, acasă sau în alta localiție? Pot alege sa stau la hotel?
Când se termina porcăria asta de coronavirus? Când o sa fie lucrurile la normal? Voi ce credeți?
Maine se închid școlile la Aiud din cauza pandemiei?
La mama la serviciu se intoarce din concediu medical un coleg de al ei care a avut Covid. A stat doua luni in spital in stare foarte grava. E posibil sa mai transmita boala, adica e purtator de boala? ...? (mai mult)
Daca lucrez la altii acasa, port masca mereu, ma dezinfectez mereu pe maini cu spirt pot lua corona? Cei care lucreaza intr- o fabrica sau taxi ce fac? Trebuie sa traiesc din ceva, daca stau in casa mor...? (mai mult)
de unde pot lua o masca superbet?
Ce părere aveți despre înmulțirea nr. de cazuri din București. Au depășit nr. de 400 de cazuri pe zi. Conform noilor reglementări atunci când se împlinesc 14 zile cu peste 400 de cazuri pe zi...? (mai mult)
Daca se închide un sat din cauza virusului lumea nu mai poate sa plece la serviciu facultate etc? De acolo din sat.
Eu sunt din sat Corobăi și zic ăștia că ar închide din cauza covidului un sat Mătăsari situat la 2km daca se întâmplă asta nu mai pot sa trec de matasari că sa ajung în orașul Tg Jiu care...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca angajatii KFC/McDonalds din bucatarie folosesc manusi dat fiind contextul actual cu epidemia de covid? Stiu ca inainte nu se foloseau, dar acum nu stiu ce sa spun daca este sigur...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!