Salut, stiu ca intrebarea de fata este posibil sa fie interpretata ca neserioasa, dar mi se pare doar mie sau chiar este o diferenta sesizabila intre oamenii din partea de nord spre exemplu din Iasi...? (mai mult)
azi la scoala am luat un biscuit fara sa ma spal pe maini, sunt mari sansele sa iau covid? Tin sa mentionez ca la noi in scoala nu a fost raportat niciun caz, mainile mi le dezinfectasem cu...? (mai mult)
Dacă parintii mei au covid depistat de abia astăzi și eu de ieri sunt la o matusa, sunt și eu supus unor restricții cum ar fi sa nu mai am voie sa ies din casa? Eu nu ma prezint cu simptome însă...? (mai mult)
Credeți că se va ajunge din nou la starea de urgență? La știri arată că în Israel este.
Va fi din nou stare de urgență?
Asistentii si infirmierii angajati pe timp de pandemie fara examen apoi o sa fie dati afara si o sa li se scada din salariu dupa pandemie?
Bună TPU. Azi am fost testată de covid- 19. Mâine sau poimâine vine rezultatul. Între timp Am o întrebare pentru cine a avut o fază ușoară/ mai ușoară de covid- 19 Ați avut simptome când...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=0AySagDalY8 Ascultati ce spune acest om. Se pare ca Vitamina D e chiar o solutie la covid 19. Nu o confirma doar cateva studii, ci mult mai multe. Totusi. Stau si...? (mai mult)
Prieteni, îmi e putin frica. Recent am fost răcit (nu am tușit și nici nu am avut febra, iar de respirat nu am avut probleme), răceală mi- a trecut dar nu pot sa simt nici un fel de miros, doar...? (mai mult)
Am fost la gym one five, ce sa vad acolo? Nu se lua temperatura, erau unul langa altul, nu se purtau masti, nu se dezinfectau aparatele, atunci ne miram ca de ce cazurile cresc
Hei TPU, am si eu o nelamurire legata de Covid- 19... Daca, spre exemplu, eu intru in contact cu o persoana infectata de care eu nu stiu ca e infectata in acel moment, practic ma infectez si eu in ...? (mai mult)
Daca un test COVID este facut azi, marti dimineata in cat timp va fi sunata persoana pentru rezultat?
Tot aud in jurul meu ca dupa alegeri se vor inchide scolile si eventual ne va baga situatie de urgenta. Sa fiu sincer nu stiu nimic, asta e doar ceea ce am auzit. Voi ce credeti? Sa ne fie bine...? (mai mult)
Vreau și eu niște informații despre coronavirus.Stiu câteva dar vreau mai multe descrieri
Câtă vâlvă se făcea înainte la câteva zeci de cazuri, nu mai ieșiți din case, oamenii își cumpărau pateu și făină cu tona, ah ce amintiri. Acum că azi au fost 1700 de cazuri parcă am...? (mai mult)
Cum credeti ca va evolua pandemia de coronavirus avand in vedere ca a inceput scoala?
Bună, dacă acum cineva din Italia dorește sa vina în tara încă este valabil sa stea 2 săptămâni în carantina?
Buna, la noi in scoala nu s- au distantat băncile si noi elevii nu putem pastra distanta. Intrebarea mea e: cat de mari sunt sansele sa iau covid in conditiile in care 90% din elevii clasei (suntem 30)...? (mai mult)
Am mai adresat aceasta intrebare in urma cu 6 zile, insa am postat- o noaptea, la o ora foarte tarzie si nu am primit raspuns decat de la o singura persoana. Mentionez ca, desi salile de...? (mai mult)
Am auzit ca toti tiganii au covid. Este oare adevarat? Daca da, cum a luat abi talent covid?
Dacă sunt în izolare la domiciliu pentru 14 zile, pot să plec în altă țară înainte să termin perioada de izolare? Există vreo modalitate să părăsesc țara chiar dacă trebuie să stau...? (mai mult)
Bună seara! Este adevărat că nu ai voie să te speli pe dinți înainte de testul covid?
Se poate ca cineva care s-a infectat cu Covid-19, să se infecteze și a doua oară?
Cand credeti ca o sa scapam de aceasta pandemie?
Care e diferenta dintre carantina si izolare? Cine sunt cei care trebuie sa stea in carantina si cine sunt eci care trebuie să stea in izolare?
Buna, ma ajutați și pe mine cineva cu un răspuns. Marți urmează sa plec din țara in Marea Britanie. Și vreau sa știu dacă este nevoie sa fac testul covid din țara... acolo știu ca o sa fim ...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare care ma tot macina in ultima perioada si are legatura cu coronavirusul acesta, mai precis cu viitorul vaccin impotriva acestui virus. Recent am citit o stire in care o companie...? (mai mult)
Până la urmă când începe școala?
Puroiul in gat poate avea vreo legatura cu coronavirusul?
Pana in martie, anul curent, obisnuiam sa ma antrenez regulat la o sala de fitness de la mine din oras, unde am abonament de 5 ani. Odata cu impunerea starii de urgenta si a restrictiilor ...? (mai mult)
Buna, școlile incep din 14 Septembrie, orele vor tine la fel de mult, adică 6 ore pe zi? Cu acea masca si cu pauze de 10 minute? Când ar trebui sa stam mai puțin la școala ei prelungesc și orele...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor, intr-o luna plec in alta tara. Ma ajuta cu ceva testul de covid?
Colegiul Economic Ion Ghica din Bacau se deschide in scenariu verde?
Exista voință liberă? Este totul predestinare? Sau undeva la mijloc?
O sa mergem fizic la scoala pe 14 septembrie?
Din iunie cred ca s-au redeschis salile de fitness. Ati frecventat de atunci o sala? Cum vi se pare?
Stiu ca pe aici sunt sustinatori ai ideii ca sars- cov2 e arma biologica. (nu ma includ) Care- s motivele pentru care credeti ca totul e orchestrat, cum ar beneficia marile puteri de pe urma acestui ...? (mai mult)
Salut fraților, Mă uit de foarte mult timp la știrile care apar pe internet, despre coronavirus, despre eventualele scenarii cu vedere la deschiderea școlii. Nu înțeleg de ce lucrurile se complica...? (mai mult)
Credeti ca a merge la sala dimineata este un risc sa primesti covid 19? sfaturi cum sa ma protejez
Se face testul covid la intrarea în spital in Romania? Daca da, care test se face? Ăla dureros cu bățul sau ala celălat?
În legătură cu criza actuală de Coronavirus. Vreau și eu părerile voastre în legătură cu ce material vi se pare cel mai ok: Bumbac vs Polyester. În ceea ce privesc măștile de ...? (mai mult)
Maine urmeaza sa aflu daca am covid sau nu si voiam sa va intreb in caz de internare daca imi iau o carte la mine sa citesc dar si alte obiecte le mai pot lua dupa acasa sau mi se retin pe ...? (mai mult)
Stie cineva daca va incepe facultatea? Nu ma refer la cea online, la cea in salile de curs. Eu am cautat pe net si nu am gasit nimic. Totusi, mi- as dori sa inceapa fata in fata, m- am saturat de...? (mai mult)
Ce parere aveti despre doctori, asistenți care nu cred ca exista covid 19? Eu am fost la judetean iar doctorul nu purta masca, o conversație dintre un portar si o doctorița, daca nici dvs nu credeti...? (mai mult)
Buna seara, pe 14 începe școala, de ceva zile ma tot gândesc ca la noi in școala sunt extrem de mulți navetiști, uneori pe ruta noastră stam de multe ori și in picioare, adică autobuzul e ...? (mai mult)
Salut credeti ca pana pe 26 septembrie Anglia va intra din nou pe lista tarilor ce necesita carantina la venirea in Ro? Imi e foarte frica de chestia asta.Scz daca am gresit categoria
Credeți in covid? Personal nu știu ce sa zic și mi se pare ca s- a exagerat prea mult. Înțeleg, purtam masca și distanta sociala, dar s- a exagerat.Unii nici cu familia nu mai interacționează...? (mai mult)
Bună ziua tuturor! Aș dori să- mi spuneți de unde a aparut noul coronavirus? Din laborator, intenționat sau din acea piață? Vreau sa știu adevarul si vă rog daca nu stiti nu vă da- ti cu parerea...? (mai mult)
Ce credeți că e mai periculos pentru copii, balena albastră sau coronavirusul?
Pot avea coronavirus şi fâră să am simptome?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?