Ce vrea sa zica studiul asta? https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm intreb un inteligent care crede in stiinta, ca eu nu m-am vaccinat.
Știe cineva dacă am nevoie de certificat verde pentru iulius mall in Cluj sau vivo?
Salut, in Craiova trebuie sa fac test covid daca dau orasul?
Cand se va scoate certificatul verde din Romania?
Știți careva CU EXACTITATE când vor înceta de tot restricțiile anticovid în România? Aș dori un site oficial nu doar presupuneri.
Ce substanța se afla in testele de saliva? Sunt curios
Stie cineva daca mai este obligatoriu documentul PLF inainte de a intra in Romania. Si care sunt riscurile in cazul necompletarii
Si- a facut cineva test covid facut de la acest producator https://ddsdiagnostic.com/ si sa iasa pozitiv? Eu am caz covid diagnosticat oficial in familie, am si mici simptome. Oximetrul arata intre ...? (mai mult)
Buna TPU. Am găsit pe net termenul de dispnee adica respiratie intretaiata sau pe jumătate. Am căutat și nu îmi spune daca "e o senzație?" Sau chiar nu poți respira adânc. Mai scrie acolo ca...? (mai mult)
Eu am avut covid, am stat în carantină... iar acum am făcut test și sunt negativ dar un membru din familia mea e pozitiv (acel membru stă in aceași casa ca mine). Eu acum dacă am avut covid trebuie...? (mai mult)
Considerati ca termenul "anti- vaccinist" se refera doar la cei care ii dispretuiesc pe cei care se vaccineaza sau promoveaza vaccinul sau si la cei care considera ca fiecare ar trebui sa aleaga pentru...? (mai mult)
Mai are rost sa faci vaccinul acum daca nu l-ai făcut în 2 ani?
Ivermectina de consum uman, nu de animale se pare ca face o părere bună in afară sau dpdv al doctorilor din afară. https://youtu.be/3j7am9kjMrk videoul este in engleză Dr John Campbell UK. https://journals.lww.com/americantherapeutics/Fulltext/2021/08000/Ivermectin_for_Prevention_and_Treatmen
Bună.Întrebare pentru cei care locuiesc în Cluj: mai e nevoie de certificat verde pe undeva?
Buna seara, mâncărimea nasului este simptom covid? Am efectuat un test de saliva dar a iesit usor pozitiv, a doua linie se vede dar foarte putin.
Scăpăm de pandemie anul asta?
Salutare! Eu am făcut, în august 2021, vaccinul Pfizer cu primele două doze. Însă, a treia doză nu o am făcută. Am auzit că fără a treia doză nu mai este valabil certificatul verde. Așa...? (mai mult)
Se mai fac teste covid gratuite? Daca cineva si-a facut test acasa si a iesit pozitiv dar nu are simptome grave, poate chema Salvarea sa-i faca testul? In cat timp vin?
Mi- am facut vaccinul (a doua doza) si dupa ce l- am facut am cautat pe net certificatul verde (gen ca sa bag a datele sa- l primesc). Dar cand am incercat sa intru intr- un carrefour si mi s- a cerut...? (mai mult)
Cei nevaccinati care ati plecat spre Uk zilele astea, ati facut test antigen inainte de plecare?
Buna TPU! Cei care ati plecat din Romania spre Anglia zilele astea, ati facut vreun test de covid ca sa puteti urca in avion?(intrebare pentru cei nevaccinati) dau funda!
Pot intra din România în Italia fără să fiu vaccinată? Trebuie să stau în carantină? Dacă da, cât? Pot face ceva să scap de carantină în caz că e? La restaurante, săli, mall- uri doar...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu ceilalți dintr- o familie dacă doar un membru a avut contact cu o persoană testată pozitiv zilele trecute însă ceilalți din familia celui câte a intrat în contact nu și aproape...? (mai mult)
Ce faci daca incepe cineva sa stranute la tine in masina si nu inceteaza?
Daca am covid am dreptul sa nu intru la orele online?
După părerea voastră, persoanele vaccinate anti covid 19 cu schema completă din România chiar sunt în număr de peste 8 milioane? Adică credeți că numărul real al vaccinatilor ar putea să fie...? (mai mult)
Buna ziua! Am un examen și pentru el e nevoie de certificat verde. Mi s-a spus ca pot avea certificat în urma testării dar nu știu cum se procedează. Știe cineva?
Salut, cine a facut doza 3 Pfizer? Cum v-ati simtit?
Buna TPU! Fumatul reprezintă o contraindicatie cand vine vorba de vaccinul anti Covid 19? Mai exact se poate fuma imediat după vaccin sau inainte?
La cat timp de la infectare se genereaza certificatul verde, ca nu am inteles sigur? Am fost depistata pozitiva ieri si stau in izolare pana pe 16, nu am fost vaccinata.
Salut TPU. Am racit destul de rau acum 6- 7 zile, am avut febra 39, frisoane, eram ametit, si aveam nasul infundat, acum sunt mai bine, nu mai am febra, frisoane si nu mai sunt ametit, nasul il...? (mai mult)
Salutare tuturor! Mă interesează noile restricții. Este obligatoriu de a purta mască pe stradă în continuare? Este permisă în incinta teraselor nevaccinatilor?
Vad tot timpul pe internet videoclipuri cu Bill gates că virusul ar fi inventat de el, ba ca te omoara, ba ca nu mai poți sa faci copii, fa virusul e în faza de testare pana în 2023 și a.s.m.d....? (mai mult)
Hello! Dupa cat timp de la inoculare e valabila doza booster pentru generarea certificatului verde in conditiile in care au trecut 9 luni de la cele 2 doze initiale?
Pot intra copiii cu teste de la scoala in mall?
Imi arata pe site- ul RO VACCINARE ca ma pot programa pentru doza de rapel dar chiar daca acest lucru este posibil vad ca orice centru de vaccinare as alege, fie din Ilfov fie din Bucuresti nu are niciun...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca mai trebuie sa purtam masca in magazine sau in mall-uri?
Salut! Am voie sa intru in mall daca nu sunt vaccinat? Am vazut ceva schimbari de pe 7 feb. doar ca nu sunt foarte sigur...
Salut! Am nevoie de Test/Certificat Verde ca sa intru in sectie in vederea schimbarii buletinului? Multumesc anticipat! Dau funda.
Cum e cu regulile covid în scoli prin alte tari din Europa? Dacă ia copilul covid, sta acasă sau?
Salutare! Acum de exemplu daca la munca se cere sa fac test covid si eu am 2 vaccinuri îl mai fac?
Bună seara, îmi cer scuze daca s- a postat, e prima data când scriu aici. Acum o săptămână m- am vaccinat cu doza booster pfizer si am următoarele reacții: 1. incooerenta in vorbire, 2....? (mai mult)
Am și eu o întrebare legată de Certificatul Verde: eu mi- am făcut doza a doua pe 27 ianuarie, iar astăzi mi- a început valabilitatea lui. Pe aplicația unde mi- am salvat codul QR îmi arată...? (mai mult)
Daca am facut un test de covid dimineata si mi-a iesit pozitiv si am încercat sa mai fac unul peste 3 ore si mi-a iesit negativ am sau nu covid?
Salut, schema completa de vaccinare inseamna ca trebuie sa ai toate cele 3 doze, adica si booster-ul sau doar 2 doze facute?
Mai are rost sa faci vaccin acum sau se duce pandemia?
Buna seara! Am facut azi 2 teste rapide antigen de la branduri diferite si mi-au iesit ambele pozitive. Care sunt sansele ca si pcr ul pe care il voi face sa fie tot pozitiv? Multumescc
Salut Eu cred ca cineva arunca în aer un praf sa ne îmbolnăvim cu toți de covid, că alfel nu- mi explic cum es afara din casă încep sa tusesc și e cald afara Observ ca întreg Satu sa îmbolnăvit...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati cand aflati ca sotul vostru v-a inselat, dar nu cu o femeie, ci cu un barbat?
Bună, ma întrebam dacă poți intra în mall cu un test negativ de covid.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!