Credeti ca dupa ce se termina pandemia o sa apara facultati care o sa aiba toata activitatea online?
Mai trebuie sa purtam masti?
Cand ma gindesc la Covid, imi vine in minte o vorba: "ori la bal, ori la spital." Covid n- o sa ne paraseasca prea curînd, asta e clar. Si atunci apare problema: voi trai doar cu frica de el, căutand...? (mai mult)
Credeti ca va reveni starea de urgenta?
Salut, nu stiu daca este categoria potrivita, dar este legal sa te lase un profesor corigent? Am vazut stiri ca este anul fara corigenti datorita coronavirusului si ca profesorii nu au voie sa te lase,...? (mai mult)
Credeți că în februarie o să fie școala tot online?
Am de 3 zile TOATE simptomele coronavirusului, inclusiv decolorarea degetelor de la maini, in afara de tuse, pana acum cel putin. Nu imi amintesc sa fi intrat in contact cu oameni ce prezentau simptome,...? (mai mult)
Trebuie să plec in Germania pe 25 iulie. Stie cineva când scăpăm de carantină si daca scapam de coronavirus până anul viitor? Se mai lucrează pentru un vaccin?
Fix de cand a inceput pandemia, sufăr de niste schimbari comportamentale radicale. Am capatat o placere de a vedea rau in jurul meu, de a face oamenii sa se simta prost si chestii de genul. Inainte ...? (mai mult)
O intrebare stupida! Voi v-ati gandit ca si țânțarii sau in general insectele care se hrănesc cu sânge și merg de la om la om ar putea transmite acest virus?
De ce nu se tem oamenii de coronavirus, e nou e periculos și cu toate astea lor nu le pasă? Chiar așa de înapoiați am ajuns că nu mai avem conștiință, noi oare mai suntem oameni sau am devenit...? (mai mult)
Stiu ca suna absolut stupida intrebarea, dar tot o sa o pun. Stiu ca la frizerii acum trebuie sa faci programare, dar chiar se respecta asta? As dori sa ma tund, dar nu am chef sa stau sa fac programare....? (mai mult)
Cum vedeti o noua stare de urgenta? Va iesi lumea in strada sa darame guvernul?
Salutare tuturor. Am o rugaminte in caz ca este un cadru medical sau cineva priceput aici sa ma ajute cu o problema. Mi- am comandat o masca 3m, ffp2 care din pacate nu a venit tocmai cum trebuia sigiliata...? (mai mult)
Salut, nu de mult m-am intors din Germania asta vine saptamana trecuta si acum am auzit ca se scoate izolare la domiciliu, eu mai trebuie sa stau la izolare?
Fara supărare la toată lumea! Stiu ca altora nu le convine! Eu sunt student in anul 3, fac 4 ani! Am primit oferte la fotbal in liga 3! Pe mine ma ajuta corona! Dar fără supărare eu sper...? (mai mult)
Vouă va este frica ca ați putea fi infectați de corona?
Buna tuturor, as vrea sa ma confesez si eu aici, deci coronavirus cred ca exista, ca multi nu cred in acest virus. Si eu si sotul meu cred ca am avut virusul asta, sa va zic cum a inceput Eu prima data...? (mai mult)
Cand va începe valul 2 de corona in Romania?
Ce se intampla daca intri in contact cu o persoana care a venit din alta tara si este in carantina? Te baga si pe tine in carantina? Primesti amenda pentru ca ai intrat in contact cu acea persoana?
Ce faci cand simti ca esti in impas? Pe scurt, am o prietena care este in afara tarii si se afla acum intr- un impas, eu cred ca este inceput de depresie... vorbim zilnic si cum putem, dar, eu simt...? (mai mult)
Daca o persoana care a avut corona, se întâlnește după aproximativ 40+ de zile de la infectare cu alta persoană, fara masca fara nimic, se mai poate lua virusul?
Hei, voi ce credeți? Va incepe scoala ca înainte in septembrie? Nu de alta, dar eu voi fi a 8 a si nu cred ca voi lua nota mare (peste 9, 50) daca va fi tot online pentru ca e mult mai greu asa. ...? (mai mult)
De ce se numește Coronavirus sau Covid-19?
Plănuiesc sa ma întorc prin țară prin Iulie, cum e cu coronavirusul pe acolo, am auzit ca te baga în carantina? Ca dacă e așa mai bine stau aici pana se termina sau atenuează tâmpenia asta de...? (mai mult)
Hei! Am o întrebare și am dificultăți în a găsi raspunsul pe Google. Ideea e că la sfârșitul lunii as fi nevoit să merg până în Italia la mama mea, e singura acolo și are nevoie de ajutor...? (mai mult)
Ce părere ați avea dacă s-ar testa toată populația din carantină, izolare la domiciliu și care are simptome?
Am inteles ca o sa vina valul al doilea pentru coronavirus. Pe ce se bazeaza? Asa poate sa vina si al treilea si al patrulea si tot asa
am vazut stirea de azi a D-lui presedinte cu noile masuri de relaxare. Daca eu merg pe data de 15 in Romania din Germania voi fi nevoit sa intru in auto-izolare?
Mama vine din strainatate pe 18, daca noi avem doua casa in aceeasi curte este necesar sa intre toata familia in carantina sau nu in cazul in care ea va locui singura intr-una dintre case?
Am citit niște știri pe internet că de la 1 iulie se vor redeschide toate granițele Europei și se vor relua toate zborurile interne. Întrebarea mea este dacă asta înseamnă că se va renunța...? (mai mult)
Cum v-a afectat pandemia? Ati pierdut job-ul? V-ati ingrasat?
Care este diferența dintre coronavirus și COVID-19?
Buna dragilor! Deci...am innebunit! Cand vorbim pe grup cu diriginta, singurele cuvinte pe care le aud sunt " coronavirus; aveti grija; stati in case; eu imi tin copilul in casa de 4 luni ei e bine...",...? (mai mult)
Intrebare pentru cei diagnosticati cu COVID-19: dupa externare si intoarcerea acasa cum va simtiti? Ce simptome mai aveti?
Cei care ati fost in izolare la domiciliu, cum ati procedat dupa 14 zile? Trebuie vreun document care sa ateste ca am terminat perioada de izolare sau ceva de la medic ca nu am avut simptome? Sau...? (mai mult)
Am o intrebare urgenta! Daca vin in Romania si trebuie sa stau la izolare la domiciliu, vine imediat politia sa ma verifice daca sunt acolo sau a doua zi?
Salut. Clientul trebuie să poarte mască în frizerii? Sau cum se procedează?
Din cate am inteles, daca ai o ruda in strainatate si vine in tara in perioada asta va trebui toata familia sa stea 14 zile in carantina. Cum anume se procedeaza? Cum verifica daca familia respectiva ...? (mai mult)
Se poate merge din Huesca in Zaragoza? (Avand in vedere acest virus) Rog sa raspunda doar cunoscătorii
Înainte de a începe facultatea m- am gândit să mă angajez, un an de zile să văd ce însemnă să îți faci banii tăi.Totul okay, până a apărut virusul.2 luni stat în casă, cuminte.Acum,...? (mai mult)
Credeți că în luna iumie-august vor fi deja frontierele deschise și oamenii pot circula liber?
Credeți că în luna august o să fie deja voie să se facă nunțile cu 100 de persoane, 100+ ? O verișoară a mea are și a avut planificată o nuntă mai mare Sunteți și voi careva în situația...? (mai mult)
Salut dau fundă Vreau sa plec pe 1 la mare cu trenul și sunt minor am voie
Salut, as dori sa stiu daca aeroporturile sunt deschise in luna Iulie cam pe la mijloc. Doresc sa plec din Anglia si vreau sa stiu daca sa-mi cumpar bilet de pe acum sau sa mai astept?
Sunt sanse sa se deschida scolile si facultatile in toamna asta?
Acest pastor Keneth Copeland poate elimina COVID-ul? https://www.youtube.com/watch?v=OSIrQBGfUtw Credinta poate elimina boala?
Revin iar cu o întrebare legată de coronavirus. Cum am mai spus, prietenul meu are coronavirus. In 3 mai si- a dat seama deoarece tatăl lui a luat de la un vecin. Tatăl lui a mers la spital...? (mai mult)
Am o întrebare legată de coronavirus. Prietenul meu are corona virus din 3 mai. Sau cel puțin atunci a aflat că are. Familia lui a fost în spital dar el a rămas acasă în izolare pentru că...? (mai mult)
Stiu ca nu aveti de unde sa stiti ce se va intampla in viitor, insa as vrea sa va intreb ce credeti voi. Credeti ca in toamna va reveni virusul acesta? Stiu ca nu suntem singurii nepregatiti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!