Rămând fără părinți la vârsta de 14- 15 ani, a trebuit sa fiu in grija unor rude "cu sânge rece". A fost un CHIN anii petrecuți cu ei. M- au luat doar pentru pensia de urmaș pe care o aveam....? (mai mult)
De cand am fost nevoita sa stau in casa, am inceput sa ma confrunt cu diverse probleme : anxietate/depresie, am inceput sa am diverse dureri din faptul ca nu am mai iesit afara sa mi se oxigenele bine...? (mai mult)
Cam la cât estimați că ar fi rata reală a mortalității în cadrul infectării cu noul coronavirus?
De ce nu luptăm pe două fronturi cu Corona Virus? Primul front desigur e vaccinul dacă și când. Și totuși nu toți pot fi vaccinaţi. Propun ca cei care au contra indicații la vaccin, ca în loc...? (mai mult)
Cand am o raceala normala, ma simt foarte rau! Abia pot respira de înfundat, abia ma pot ridica din pat! Și sunt foarte dezorientat și speriat de ce se întâmplă acum in lume, n- am mai ieșit...? (mai mult)
Credeți ca este mai bine cum a procedat Suedia in privința Covid19
Nu mai am televizor si de prin decembrie nu am mai urmarit site- urile de stiri decat foarte rar. Poate sa imi spuna cineva care e scopul continuarii acestui arest la domiciliu? Virusul nu o sa dispara...? (mai mult)
De ce in Wuhan, cu tratamentul cu plasma oamenii inca se tem de virus? http://m.ziare.com/stiri/ce- ar- trebui- sa- invatam- de- la- wuhan- ridicarea- restrictiilor- nu- inseamna- revenirea- la- viata-...? (mai mult)
Sunt asa de agitata cu toata situatia asta cu coronavirus, incat stresul efectiv devine mai nociv decat virusul in sine. Uneori simt ca innebunesc si nu ma gandesc decat la faptul ca, dupa cate am auzit...? (mai mult)
Numărul cazurilor de coronavirus in Romania observăm că scade zilnic la 200 si ceva de cazuri. Credeti ca scăpăm usor usor?
Aveți idee dacă in starea de alerta se vor deschide cabinetele stomatologice?
Cand credeti ca se va termina epidemia la noi in tara?
Ati putea sa- mi spuneti, dupa parerea voastra cam care ar fi rolul asistentului social in situatia de fata? Aici ma refer la pandemie si acest CO- VID 19 (mai ales pentru persoanele varstnice). ...? (mai mult)
Buna, TPU! Ma simt pierdut, ma simt aerian, ma simt incomplet de cand a inceput toata aceasta nebunie. Orice as face nu reusesc sa imi revin. Mai ies si pe afara, nu stau chiar izolat, insa degeaba....? (mai mult)
Sunt foarte dezamagita si trista din cauza acestei pandemii. Aveam o gramada de idei pe care as fi vrut sa le pun in practica, insa carantina mi le- a dat pe toate peste cap, simt ca timpul trece pe ...? (mai mult)
am nevoie de ajutor, nu ma simt deloc bine ....de cand cu aceasta pandemie am pierdut multe lucruri la care tineam foarte mult, totul tinea de social, spre exemplu intalnirile cu colegii...? (mai mult)
Coronavirus se poate lua si prin atingerea banilor?
Astăzi s-a anunțat ca scolile vor începe abia in septembrie... intrebarea mea este, mai primim bursă in timpul ăsta? :)) Ma refer bursa elevului
Mai sunt sanse sa ne revenim la normal? Dupa cum vad eu nu prea. M-am cam saturat sa fiu singuratic sa nu pot face nimic.
E o presiune foarte mare care s- a pus peste mine, toti profesorii ne cer imposibilul dupa noua declaratie data de ministru.Eu fiind pe mate- info dau bacul la romana, mate si info, insa ceilalti profesori...? (mai mult)
Pe 11 mai am bilet de avion către Germania din România ca am înțeles ca din 11 se poate merge cu avionul trebuie sa am ceva acte în afara de buletin în momentul în care voi pleca?
Am cum "capata" virusul daca merg cu taxiul? Daca stau in spatele soferului baricadat cu masca si manusi sunt ok?
De cand cu carantina asta, nu am mai socializat, ma simt tot timpul suparat si abia mai pot deschide gura cand vorbesc, pur si simplu imi vin ideeile mai greu, parca mi- a incetinit toata fiinta, ...? (mai mult)
Știțicumva dacă o sa se dea drumul si la vama? Dacă nu se va da acum credeti ca o sa se dea pana in vara?
Acum din cate stiu sunt cam 7000 de cazuri active si unii zic ca ei abia asteapta pe 15 mai sa iesim din casa. Cel mai probabil pana pe data aceea o sa fie si mai multe cazuri fiindca inca nu am ...? (mai mult)
Are careva idee de unde apar cazurile astea de coronavirus daca toata lumea sta izolata adica sa zicem ca la noi nu s- ar respecta restrictiile dar sunt in alte tari unde umbla armata pe strazi si totusi...? (mai mult)
Din 15 martie suntem obligați să purtăm măști de protecție în spațiile închise. Eu nu am nimic împotrivă dar unii poartă ochelari de vedere iar purtarea unei măști este un adevărat coșmar,...? (mai mult)
Având în vedere că sars- cov- 2 odată ce infectează o persoană poate să stea 30- 60 sau chiar 70 de zile în acea persoană și bineînțeles în toată perioada aceasta poate să fie transmis altor...? (mai mult)
Cum va vedeti viata de prin luna iunie? Sa nu zic chiar 15 mai cand s-ar iesi din starea de urgenta. Ati invatat ceva dupa epidemia asta?
Daca pe data de 15 mai se vor redeschide scolile sau chiar si mai tarziu, de exemplu 1 iunie si tot avem cazuri multe pe zi, 400- 500, nu o sa fie o explozie datorita populatiei care va raspandi...? (mai mult)
Buna, dragilor! Am 4 copii si momentan sunt singura cu ei pentru ca sotul inca merge la munca. Problema e ca nu stiu cum sa ii mai tin ocupati. Fiind mereu impreuna se cearta foarte des, se bat desi...? (mai mult)
Cred că știți bine perioada în care ne aflăm. Ce poți face daca ai un membru al familiei care nu ia în serios masurile și nu poarta masca/nu se dezinfecteaza cum trebuie? Cum îl poti convinge...? (mai mult)
Stiu ca poate ceea ce scriu va fi criticat, insa nu stiu ce sa fac. Parintii mei stau acasa din cauza starii de urgenta, nu mai muncesc si nici macar nu stiu daca iau somaj tehnic. Ideea este ca lor ...? (mai mult)
Hei! Am aflat ca una din colegele fratelui meu de la munca are Covid. De cand am aflat parca am intrat intr- o stare de panica continua. Imi fac tot felul de scenarii, ca daca s- a intalnit cu fratele,...? (mai mult)
De ce nu se relaxeaza inca restrictiile? Care e logica autoritatilor aici? Nu e ca si cum le vor putea mentine asa pana iese vaccinul la anul. Chiar daca se ajunge in felul asta la scaderea nr de cazuri,...? (mai mult)
Trebuie sa spun undeva tot ce simt si aici e singurul loc in care pot zice. Parintii mei de când cu izolarea se tot cearta. Ba se cearta, ba se impaca, dar ieri s- au certat mai rau si mama mea...? (mai mult)
De cand cu perioada asta de carantina efectiv simt ca nu mai pot face fata acasa. Am 2 copii care au fost in vacanta, insa de acum incep iar orele online, eu muncesc tot de acasa. Efectiv zici ca suntem...? (mai mult)
Cum fac să scap de anxietatea asta care nu imi mai da pace? Eu am anxietate inainte de coronavirus deoarece in familia mea au existat tot feluri de probleme dintre care financiare și neînțelegeri.Am...? (mai mult)
Saltutare tuturor. Voi vedeti cumva un sfarsit al acestui virus? Eu nu vad cum am putea scapa de el nici daca mai stam inca 3 luni sechetrati in case si pana la vaccin mai avem mult de tras, zic ...? (mai mult)
Vedem in ultimele trei zile o scădere a numărului de cazuri de covid in România. Oare sa revina lucrurile la normal de acum?
Cand credeti ca o sa mai dureze Corona virus?
Https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=alO3gdXHhcY&fbclid=IwAR3oTlNcN8brvhVJbkcUZQZ7MQoqDzJ_DDUoJrgXXJa7NmhccnUVmjg- DS8&app=desktop M- am uitat la acest videoclip si am nu prea stiut ce sa mai...? (mai mult)
Cât credeți că mai ține toată nebunia asta cu pandemia?
Cum v-a afectat viața pandemia? V-ați pierdut jobul? V-ați amânat planuri?
În Iași cum este situația cu corona virus? Din câte auzeam era ceva de Tg Frumos?
Sunt alergatori pe aici, care isi continua activitatea in perioada asta? Daca da, cat va indepartati de domiciliu? Ma intereseaza in special daca s- a intalnit cineva cu un politist, avand declaratia...? (mai mult)
Cand se discuta de "aplatizarea curbei" in cazul COVID 19, despre ce curba este vorba?
Cum explicati faptul ca s- a facut un studiu si doar un procent foarte mic din cei infectati cu coronavirus sunt fumatori? La fel si cei in stare grava, foarte putini sunt fumatori. Am citit ca se fac...? (mai mult)
Ce ar trebui sa apare pe test ca sa stii daca e negativ sau pozitiv?
TPU, am 19 ani, sunt student si in momentul asta am venit acasa la parinti. Am inceput sa am tot felul de atacuri de panica, sa devin anxios, ceea ce e chiar o problema pentru mine. Nu am mai experimentat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!