Credeti ca pana in luna mai iunie se va rezolva partial problema cu coronavirus?
Oare cat o sa mai dureze pandemia asta in România? Unii zic ca se va domoli cand se încălzește vremea. Altii zic ca poate sa dureze si tot anul. :( Voi ce credeti?
Deci, am o persoana care îmi este un fel de"sef" cu care lucrez într- un spațiu restrâns unde vin zilnic mai mulți clienți. Și acea persoana nu mă lăsa să stau în carantină, chiar daca sunt...? (mai mult)
Este adevărat că stresul produs de toată agitația din jur poate scade imunitatea? Stresul, panica, dacă ne enervăm scad toate astea imunitatea și nu putem lupta cu noul virus?(sau cu altele) ...? (mai mult)
Hello, TPU! Ce pot face ca sa scap de stres? Stiti in ce situatie naspa ne aflam... E chiar nasol ca domina incertitudinea. Ca si elev de clasa a XII- a, sunt destul afectat de aceasta chestie. Acum ...? (mai mult)
Vesti bune de peste hotare. O femeie in varsta de 102 ani s- a vindecat după 20 zile de spitalizare. La fel si un bărbat de 101 ani. Sa fie gândirea pozitiva cea care a dus la câștigarea luptei cu...? (mai mult)
Salut.Care sunt noile legi in privinta coronavirus actualizate? Adica unde am voie si cand sa parasesc domiciliul si cand am nevoie de declaratie? Si pentru persoanele in varsta va rog. (Nu imi dati raspunsuri...? (mai mult)
Cand vom scapa o data și pentru totdeauna de acest virus nenorocit? Nu-mi place să stau izolat de unul singur in casă...
Intrebare si pentru useri si pentru psihologi, eu de exemplu nu iau in calcul prea mult efectul virusului cat iau probabilitatea in calcul! De ce majoritatea fac invers? Daca de exemplu in Bucuresti...? (mai mult)
Cum o sa fie viata dupa ce trece Coronavirusul?
Daca nu se izolau deloc oamenii din Romania era mai rau ca Italia?
Nu vreau să fiu conspiraționistul de serviciu dar am auzit ieri la știri ceva interesant, cele mai grave și mai numeroase cazuri COVID19 se află pe continentul European și în SUA. Acu vine o întrebare:...? (mai mult)
In Italia peste 6000 de medici si personal medical este infectat cu coronavirus. Au murit 51 de medici din cauza infectării cu acest virus. Toți erau pensionari. Daca medicii nu se pot proteja si vindeca,...? (mai mult)
Bună! Vreau sa- mi ziceti si mie daca exista vreun caz de coronavirus in Tg Jiu, județul Gorj Poate e cineva din Tg Jiu si daca stiti va rog sa îmi ziceți si mie Luni as vrea sa merg pana acolo...? (mai mult)
Cât durează izolarea asta aproape totala in România? Adică sa nu putem ieși pe afara ca da poliția amenzi și lucrurile astea?
Cat mai tine la noi starea de urgență? Deja au 5 trecut zile de cand stau in casa, merg la magazin si inapoi in casa, deja m-am săturat imi vine sa ma urc pe pereti.
Ce părere aveți despre Coronavirus? Credeți ca o se anuleze festivalurile si vacantele vara? Eu zic ca da... Cu școlile, ce părere aveți? Ce fac cei de clasa 8 sau 12?
îmi e puțin teamă, sunt din Bihor, dar îmi fac foarte mari griji pentru părinții și cei dragi care sunt mai in vârsta din cauza acestui virus, ce aș putea să fac să nu mă mai...? (mai mult)
Ce sa fac in perioada asta? Mi-e teama ca o sa dureze mult pana iesim din criza asta, vreau sa ma duc la munca, nu vreau sa mai stau deagaba.
Cat mai tine prostia asta cu coronavirusul si iesitul din casa? Am cautat pe net si nu spune.
Stiti un site sau organizatie care ofera ajutor moral prin internet oamenilor cu ocazia acestei pandemii?
Am mereu senzația ca sunt bolnav. Cred ca am luat- o pe miriște. Dacă strănut - am coronavirus Dacă tușesc - am coronavirus Dacă mă doare nu știu unde - am coronavirus Dacă îmi arde ...? (mai mult)
Exista sanse sa se prelungeasca carantina pana in toamna?
Cat o sa mai dureze carantina/starea asta de urgență în Ro?
Salutare, deci va rog dati- mi o veste buna legat de virusul asta cu coronavirus. Cat va mai dura? Se va gasi o solutie medicala in saptamanile ce urmeaza? Va veni o vreme cand noi nu mai rezistam ...? (mai mult)
Vreau sa merg in tara din Germania si am o nelamurire... daca imi fac testul covid19 inainte sa plec si nu am virusul mai trebuie sa stau in carantina? Vin din zona rosie si plec acasa pentru ca nu mai...? (mai mult)
Pot sa ma duc la mama o data pe saptamana, mama avand peste 80 de ani si stand in acelasi oras cu mine daca port cu mine foaia de declaratie pe propria raspundere ca merg sa ingrijesc un batran?
Pentru cei ce cunosc: În legătură cu declarația pe proprie răspundere, dacă am nevoie să mă prezint pentru o viză lunară la AJOFM, se încadrează la rezolvarea unei situații urgente?
Cand credeti ca isi vor reveni lucrurile la normal? Cand va incepe munca si scoala dupa Corona virus?
Inainte de a citi intrebarea, vreau sa va rog mult sa fiti sinceri si seriosi. Cunoasteti persoane infectate de covid19? Din familia voastra/prieteni/cunostinte/indivizi cunoscuti personal. Va rog sa...? (mai mult)
Cine este tratat de coronavirus, risca sa se îmbolnăvească din nou?
Buna, As avea nevoie de un ajutor din partea voastra. Am un familie o persoana care face dializa. Vreau sa spun ca nu e o persoana in varsta, insa de cand cu virusul asta, clar se observa ca e afectat....? (mai mult)
Buna ziua TPU! Daca cineva de la mine din familie a venit acasă din străinătate și este în carantină 14 zile, nimeni din familie nu poate să iasă la cumpărături sau sa rezolve ceva, toată...? (mai mult)
Buna, am o întrebare legata de toate restrictiile astea. Deci am comandat acum 3 zile ceva de pe internet, astăzi mi- a ajuns la posta insa cu restricțiile astea de ieșit afara mi- e si frica sa...? (mai mult)
Salut, am o intrebare in legatura cu restrictia de circulatie. Acum ma aflu acasa la parintii mei la 40km de Cluj. In Cluj locuiesc cu chirie si as vrea ca maine sa merg acolo pentru a sta pe toata perioada...? (mai mult)
Care sunt gândurile care te neliniștesc în timp de coronavirus?
Presa tot continua cu panica si alte prostii despre coronavirus, sa o opreasca cineva ca lumea nu mai suporta psihicul. Cum puteți sta liniștiți după atâta panică? Eu tot mai mult m- am infricat....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?