Bună, ma întrebam dacă poți intra în mall cu un test negativ de covid.
30- 40.000 de cazuri/zi... va vine sa credeti ca se testeaza atat de multi oameni in fiecare zi? Oare de ce? Simptomele sunt mai usoare la Omicron, sansele de agravare mai mici, rata de deces mai...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre aceasta pandemie de covid-19? Când credeți că se va încheia? Sunteți pro sau contra vaccinului? Aștept părerile voastre în comentarii
Salut! Doar cine stie, va mulțumesc anticipat. Eu sunt in Spania, mi- am facut vaccinul covid ambele doze dar nu am codul qr doar o hartie care atestă asta, spune că nu poate da deoarece nu am cardul...? (mai mult)
O persoana vine din Anglia in Romania, dar certificatul de vaccinare cu doua doze e scazut. Se considera ca e nevaccinat? Ce ar trebui sa faca? Si mai e o problema, are escala de doua ore in Italia. ...? (mai mult)
Daca o persoana vrea sa se vaccineze anti covid dar are buletinul expirat are ceva? I se cere?
Daca am tratament pentru depresie am voie sa-mi fac vaccinul anti-Covid sau trebuie mai intai sa vorbesc cu medicul de familie?
Hei TPU! De ieri pe mama mea o doare în gat, astăzi are frisoane, un tremurat și un nod în gat ce ii îngreunează puțin respirația. In luna octombrie a avut și covid și a trecut peste. A făcut...? (mai mult)
Ce părere aveți ca Danemarca a ridicat toate restricțiile de azi?
Salut TPU, am facut un test covid pe saliva astazi dimineata, a fost negativ, am ajuns de la scoala si vad o linie in forma de sageata. Este cumva pozitiv? Link la poza: https://imgur.com/a/ZKiPtkK
Buna TPU! Am facut testul rapid covid de la scoala si a iesit pozitiv dar cu o linie cam stearsa dar se vede.Acum o saptamana- doua am luat contact cu o ruda care acum e la spital destul de grav (ma luase...? (mai mult)
Ce credeti ne baga astia cipuri daca ne vaccinam?
Buna TPU, am făcut teste de la liceu antigen și ambele mi- au ieșit pozitive cu două linii. Primul test a ieșit cu două linii, dar am mâncat înainte să îl fac, iar al doilea a ieșit o linie...? (mai mult)
Cate doze se poarta acum, 2, 3 care e varianta finala?
Cu se numește aplicația cu care îți scanează certificatul? Întrebasem la un moment dat o vânzătoare, dar am uitat
Buna seara, Câte zile stă în carantină o persoană care are COVID dar este vaccinată?
Va mai temeti de covid? Va mai luati masuri de protectie? Eu zilele trecute m- am urcat in autobuz, dar cand a inceput sa se aglomereze, am coborat si am luat metroul. Majoritatea aveau masca, dar...? (mai mult)
Credeți că unele metode de constrângere pot duce la creșterea ratei de vaccinare? Urmăriți interviurile lui Fauci și spuneți-mi ce părere aveți: https://youtu.be/-y57YXWLHYY
Buna seara! Cum se procedează acum cu carantina pentru covid. Dacă sunt nevaccinată sau vaccinată, care este perioada de carantina fiind infecta cu virusul coronavirus?
Au trecut 7 luni de cand am luat covidul şi nu imi revin am o stare de oboseală şi mă ia somnul mai devreme decât de obicei nu pot să mă concentrez la nimic deoarece mă doare capul, dorm...? (mai mult)
Salut TPU! Azi mi- am făcut un test rapid primit de la școală și a ieșit pozitiv, am sunat la dsp și mi- au spus că îmi vor trimite un echipaj mâine, dar mă întreb, cât timp durează până...? (mai mult)
Salut, azi a venit ambulanta sa ma testeze dupa ce mi- a iesit testul rapid din nas pozitiv acasa, problema este ca au venit la 12 noaptea eu nu ma asteptam la asta si mi- am dat cu puff- puff de nas...? (mai mult)
Buna seara! Daca eu sunt pozitiv si locuiesc cu parintii mei, ambii vaccinati, ei cat trebuie sa stea in carantina?
Ce se intampla daca cineva ar avea covid si ar fuma poate chiar putin si nu s-ar trata? Cum ar fi in cazul unei persoane tinere?
Daca am facut 3 teste rapide Covid azi, 2 au iesit pozitive si unul negativ, ce ar trebui sa fac?
Ati avut reactii adverse ingrijoratoare dupa ce ati facut vaccinul anti-COVID-19?
Merita sa particip la o dezabtere organizata de scoala/liceu unde ultimele medii cu care s- au intrat la liceu au fost de 8, cativa de 7? Aici ma refer la situatia covid ca s- au intregistrat zeci de...? (mai mult)
Salut, daca am facut un test antigen de la scoala, linia c este umpluta si linia t este umpluta dar mai putin. Testul este pozitiv? Pe perscriptie spune ca este pozitiv si daca linia t nu este ingrosata...? (mai mult)
Salut, TPU! Ieri am făcut testul covid 19 și a ieșit negativ. Acesta îmi trebuie ca să pot sa întru la înmatriculări auto. Ce trebuie sa prezint la întrare? Nu am primit nici un cod qr și...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt un copil. Am 11 ani. Am COVID- 19 varianta omicron. Si sunt izolat la mine in camera. Parintii se tem de covid si nu ma lasa sa ies din camera. Imi puteti ce sa fac la mine in camera singur?...? (mai mult)
Buna TPU, am cumparat bilet de avion pe data de 28 ianuarie, (sunt in Anglia) pot calatori fara a face niciun test cpr? Nu sunt vaccinata, stiu ca trebuie sa stau in carantina daca nu am test, dar vreau...? (mai mult)
Când credeți ca se va termina pandemia? Nu v-ați saturat de ea și toate regulile care se impun în aceasta perioada?
Salut! VREAU SA MA DUC MÂINE DIMINEAȚĂ SĂ DAU SALA pentru categoria B. Îmi trebuie test covid? Decare? Cum se face? Unde?
Pentru cei care ați avut covid. -Cum, de la cine l-ați luat? -Cum s-a manifestat? -Ce tratament ați urmat?
Buna ziua, am ieșit pozitiv pe data de 29.12. 2021, am avut 3 zile febra si nu puteam sa ma mai ridic din pat, nu am administrat prea multe medicamente decât paracetamol, acum după aproape o luna,...? (mai mult)
Buna, sa ma lămurească cineva, ca nu înțeleg. De pe 1 Februarie expira certificatul pentru cei care nu au și a 3 doza de vaccin. Eu m- am vaccinat cu a doua doza Moderna in Decembrie. Când trebuie...? (mai mult)
Mi-am pus o problemă. Cei care scanează QT-codul de vaccinare și mai ales cu telefoanele personale nu încalcă GDPR?
Bună seara Din câte am înțeles trebuie completat un formular pentru a putea intra în România. Doream să știu dacă trebuie completat vreun formular și pentru a ieși din România (cu mașina...? (mai mult)
Bună Din câte am înțeles la intrare în România trebuie prezentat un formular completat. Doream să știu dacă trebuie completat vreun formular și pentru a ieși din România (cu mașina )...? (mai mult)
Hei! In seara asta am facut un test covid și nu m-am lămurit.Linia de sus este puțin vizibila iar linia de jos este F vizibila.Am sau nu Covid?
E de bine sau e de rău? https://dailyexpose.uk/2022/01/20/ons-admits-just-6k-covid-deaths-since-feb-20/
O persoana cumpara un test antigen rapid deoarece era curioasa sa vada ce rezultat are si ii da pozitiv, fara ca persona respectiva sa se simta rau, sau sa aiba orice alt tip de simptom, persoana respectiva...? (mai mult)
Am făcut un test covid rapid și are o linie roșie și una alba? Ce sa cred?
Buna ziua, daca un membru al familiei este testat pozitiv iar eu contact al lui fiind negativ si vaccinat, stau doar 5 zile in carantina chiar daca pe parcursul carantinei sale locuim in aceeasi casa?
Bună TPU. Prietenul meu cel mai bun din clasa mea de la școală a luat covid. Iar eu am întrat în contact cu el dar am avut masca de protecție pusa și nu am dat deloc jos.Am făcut 2 teste și ...? (mai mult)
Bună! Se poate intra in Iulius, Iași fara certificat covid pentru a iti schimba buletinul?
Buna, ai nevoie de certificat verde pentru a călători din Romania pana in Spania?
Buna tuturor, mi-am cumpărat un Buff si vreau să știu dacă pot sa intru in supermarket ca in loc de masca.
Am nevoie de certificat verde pentru a putea într-o instituție publică gen poliție, primărie etc... Sau se poate și cu test?
M-am vaccinat cu prima doza de pfizer acum 2 luni jumate. Vreau sa ma duc maine pentru rapel.(trebuia sa merg dupa 3 saptamani). Mai primesc certificat verde?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anaznbuc întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!