Pot sa ma vaccinez si la 5 dimineata? Oi găsi deschis? Dacă am făcut primele 2 doze într- un oraș si as face a 3 a doza in alt oras pot lua bonurile de masa din orașul in care am făcut a 3 a...? (mai mult)
Bună TPU, vreau sa mă ajutați și pe mine cu niste informații, daca vreau sa călătoresc în Spania la vară în vacanță, ce trebuie sa fac? Am certificatt verde, m- am vaccinat cu pfizer, și...? (mai mult)
Buna ziua! Pot face doza BOOSTER in alta tara, daca nu am resedinta acolo? Precizez ca doza completa a fost facuta in tara.
Salutare TPU! Cum primesc certificatul verde daca am trecut prin boala? M- a sunat DSP ul sa stau 10 zile acasa, peste 4 zile va fi gata, imi vor trimite ei certificatul verde sau cum? nu mi s- a explicat. ...? (mai mult)
Ai fost depistat pozitiv covid 19 si te baga in carantina 10 zile, ultima zi aica a 10 a o sa mai stai in caratina?
Ai nevoie de certificat verde pentru a intra in PalasMall din județul Iaşi? Sau pot intra si nevaccinatii? Dar in IuliusMall (tot din Iaşi)?
A devenit obligatoriu vaccinul cand folosim transportul în comun?
Buna, Dacă intri din România in Germania cu test, faci carantina?
Am auzit că nu mai pot face scoala de șoferi dacă nu am vaccinul. Asa e?
Bună, aș vrea să conving pe mama să mă lase să mă vaccinez împotriva covid- 19 dar nu mă lasă*toată familia mea este vaccinată*Aș vrea câteva idei pentru a o convinge pe mama să mă vaccinez(Pfizer)...? (mai mult)
Te primeste la stomatolog fara certificat sau test?
Parinții mei au adus covidul când s- au intors de la munte, eu am luat virusul în schimb sora mea nu. Având probleme cardiace şi suferind de astm eu am ajuns la spital şi sora mea m- a sunat şi...? (mai mult)
Mastile in genul cu filtru pot fi folosite in continuare? Sau se pun si astea ca textile? https://imgur.com/gallery/7ECuPqu
De la covid ti se poate ridica glicemia cand ai diabet
Ce părere aveți că de mâine masca redevine obligatorie în spațiile publice iar dacă nu o purtăm, primim amendă?
Cum se planuieste a se incheia pandemia? Vad ca in Austria vaccinul J&J nu mai este considerat eficient pentru noua varianta. Cazurile au explodat peste tot, pentru ca daca te- ai vaccinat poti circula...? (mai mult)
Eu am leșinat când am avut covid de doua ori? A mai leșinat cineva de aici? Ați mai avut efecte nasoale la cap după ce v-ați vindecat
Buna, când se face booster ul pentru vaccinul moderna? Trebuie sa ma duc eu sa l fac sau or sa ma cheme ei?
A aparut la noi in țară virusul omicron, dacă avem vaccinul suntem protejați sau nu? Si aveți idee de unde tot apar viruşii ăştia? Si cum se formează sunt făcuți în laborator?
Dacă azi fac prima doză de Pfizer încep de azi numărarea celor 21 de zile până la doza a doua? Sau de mâine? Iar numărarea celor 10 zile care trebuie să treacă până devine valabil certificatul...? (mai mult)
Care-i faza cu "Flurona"?
Ce sa fac daca la scoala isi bat joc de mine si ma obijduiesc? Sunt baiat si sunt in clasa a 7- a, de sarit la bataie nu sare nimeni de mine numai verbal se iau sa ma injure, sa rada, sa ma ia peste...? (mai mult)
Sunteti pro vaccin sau anti vaccin?
Este nevoie de certificat verde la pensiuni mici, vile cu f putine camere? Sau doar la cele mai mari?
De la ce vârstă te poți vaccina fără acordul părinților?
De ce unele tari au anulat focurile de artificii de frica omicron? Ce treaba au artificiile cu virusul?
Sunteti de acord ca parlamentarii si alesii locali sa fie scutiti de certificatul Covid, asa cum a sustinul domnul Marcel Ciolacu?
Vaccinatii se reinfecteaza de 6, 7 ori mai repede? https://www.israelnationalnews.com/news/309762
Dacă sunt in carantina și plec in țara, mă găsește la vama ca am plecat din carantina?
Credeți că va începe valul 5 la câteva zile dupa revelion din cauza petrecerilor? Astea spun că pe 15 ianuarie incepe, da eu cred că pe 15 ianuarie deja o să avem 10000-15000 de cazuri.
Salut. De 3 zile sunt răcit foarte tare, ma doare in gat, am nasul înfundat, ma dor foarte rău mușchii, respir foarte greu si ma doare in piept, tușesc, febra nu fac foarte tare, doar 37, ...? (mai mult)
Salut eu am un certificat verde dar s-a cam dus chestia aia de scanat, el nu a expirat! il mai pot folosi nu?
Salut. Am simptome de covid de 2 zile. Oare dacă sun la ambulanță vin ei să-mi facă testul? Pentru ca nu am mașină personala sa merg la spital
Daca calatoresc in Germania dar am escala in Varsovia, acolo am niste restrictii trebuie sa prezint test negativ deoarece stau doar 3 ore si nu parasesc aeroportul doar cat schimb avionul
Credeți ca omicron va fi ultima varianta de coronavirus? Adică e mai mult ca un vaccin, șansele sa fii spitalizat sunt cu 70% mai mici decât Delta, deci îți face anticorpi foarte ușor.
Salutare TPU! În mall se poate intra și cu test rapid valabil 72 de ore la copii de 14 ani în București?
Bună Am fost găsită pozitiv cu virusul covid 19, După 7 zile de carantina am făcut doua teste acasa primul mi-a ieșit pozitiv dar al doilea negativ. Ce înseamnă?
Poti sa vezi cine si unde ti a folosit certificatul verde?
Salut Când credeți că ne putem aștepta la valul 5 al pandemiei cu varianta omicron?
Https://www.google.com/amp/s/m.zf.ro/amp/zf- 24/bill- gates- proiectie- sinistra- despre- omicron- am- putea- intra- in- cea- 20421935 Credeți în ce zice Bill Gates? Pana la urma omicron se răspândește...? (mai mult)
Pro/contra sa si plătească pacienții internarea în spital în caz ca necesita spitalizare?( de covid vorbesc) Asa vor aia de la PNL. Acum m- am uitat pe net si zice ca statu plătește 4500 lei ...? (mai mult)
Stimabili membri, Iata ca aniversam un an de cand vaccinul a patruns in tara. Deci sa ne bucuram. Ca Nigeria tocmai a distrus 1 milion de doze expirate. Cica fusesera primite in dar de la tarile dezvoltate,...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la niste magazine de firma, se poate? S-au dus restrictiile?
Cum pot face un certificat verde cu un test facut acasa
Salut. Cunosc pe cineva (nevaccinat, venit în țară ca să se vaccineze) care a trecut vama fără test, avea completată declarația PLF, a completat și declarația la personalul DSP de la vamă...? (mai mult)
Buna TPU, Mâine mă duc să mă vaccinez știți și voi câte doze are fiecare vaccin? Este vreo unul cu 1 singură doză? Dau fundă!
Daca fac vaccinul Johnson and Johnson, in cat timp primesc certificatul verde?
Poti innebuni stand in casa?
Salut, stie cineva cumva dacă vin în țară din Anglia sunt obligat să fac carantină?
Cum pot obține (în mod legal) un certificat verde? De ce in Italia are valabilitate de 9 luni iar în Romania 6 luni? Este obligatoriu în Romania? Dar în Italia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?