Ați învățat pana la urma cele 10 reguli de protecție anti-COVID? Le puneți in aplicare? https://www.tpu.ro/sanatate/coronavirus-tu-stii-care-sunt-cele-10-reguli-de-urmat/
Salut, eu m-am vaccinat pe 19 octombrie cu a doua doza și am fost azi sa-mi iau voucherul acela și mi-a zis doamna de acolo ca după 15 ianuarie sa vin. Oare de ce?
Ce faceti voi in situatia in care prietenii vostri au o parere diferita despre virusul SARS-CoV-2 fata de a voastra?
Ce ati face sau ce ati facut atunci cand ati aflat ca aveti covid? Totul de la A la Z.
Bună tuturor! Legat de intrare în România aș dori niște lămuriri. Trebuie obligatoriu completat formularul PLF, dar am o nelămurire. Trebuie sa trec efectiv tarile tranzitate și fiecare regiune/provincie,...? (mai mult)
Buna seara, are cineva idee unde se poate inscrie testul PCR? Am venit in Romania fara test si ar trebui sa stau 10 zile in carantina dar am facut a doua zi testul la clinica si am rezultatul negativ ...? (mai mult)
Pot intra in mall cu test covid sau trebuie neaparat vaccin?
Am venit din franta ( zona rosie ) si la vama in Romania mi- a cerut doar adresa unde locuiesc: nu mi s- a dat nimic la mana ca decizie de carantinare sau sa semnez ceva, nici nr. de tel nu mia cerut.doar...? (mai mult)
Controversat mai este vaccinul ăsta anti- covid... Sarah Palin a făcut ieri nişte declaraţii: "I'll get the vaccin over my dead body"; şi "I will not get one, I won't do it and they better won't...? (mai mult)
Ceva aplicatie/site unde poti cunoaste persoane cat de cat faine pentru vorbarie, fara Facebook,insta, snap, cn2 si tinder :)
Persoanele vaccinate cu Johnson (doză unica) pot face o a doua doza tip booster? Daca da, dupa cat timp de la prima doza?
Hello, guys! Am si eu o intrebare si as vrea sa imi raspunda persoane care cunosc domeniul si au pregatire medicala superioara, nu documentari de pe internet sau scoli de asistent. Am inteles ca...? (mai mult)
La ce hypermarketuri/supermarketuri din București pot intra fara vaccin/certificat verde?
URGENT! stie cineva daca la Carrefour Baneasa te lasa sa intri fara certificat verde sau test negativ?
O sa avem si noi probleme cu Omicron de la milioanele de romani care intra in tara de sarbatori? Sau o sa fie masuri stricte de carantinare, tratamente si sectii modernizate in spitale?
Buna ziua! Se poate intra in mall pe baza testului rapid antigen covid? Dacă da, cum ați procedat la intrare cand cere. Multumesc!
Salut, pot călători din Olanda-Romania fara vaccin Doar test covid?
După părerea voastră, credeți că pandemia de Covid se va termina la un moment dat (exemplu câțiva ani) sau va deveni o boala virală precum gripa (adică va rămâne definitiv dar va deveni mai...? (mai mult)
Am voie sa merg intre orele 22-5 pe strada daca am certificatul cu 2 vaccinuri facute?
Salut, pe 26 decembrie am avion spre Madrid din Cluj Napoca, nu sunt vaccinat, dar o sa imi fac un test pcr, pot sa am probleme la aeroport? Romania nu mai reprezinta o zona de risc, asa ca nu cred...? (mai mult)
Dacă Mama nu e Vaccinată, și vrea să vină în România, din Italia, poate veni? Și dacă e vaccinată? Care sunt condițiile pentru cei care sunt si cei care nu sunt vaccinati?
Bună! Se poate intra acum în mall-uri pe baza de test antigen (saliva)? Am văzut declarația, dar nu știu dacă a și fost adoptată.
Ati mai intrat in mall cu certificat fals covid? Daca esti prins ce patesti
S-au scos restrictiile? Masca se poarta?
Nu s- a saturat lumea sa discute despre corona? Am deschis zilele astea tv- ul si aud din minut in minut corona, vaccin, infectati, valul n. Cum de inca se mai face audienta cu asa ceva? O tin intr-...? (mai mult)
Pot intra în Jumbo fara certificat verde?
Buna, dacă vin din Spania in România in zilele următoare, intru in carantina? N am schema completa de vaccinare. Urgentt
Ce inseamna asta pentru un test saliva covid? Poza: https://ibb.co/nPxv2rW
Daca testul de saliva contine in dreptul liniei C o linie rosie, si pe capat(nu langa T) inca o linie rosie, ce inseamna?
Salut, vreau sa stiu daca cei care au fost in Suedia recent, au trebuit să și faca test la intrarea in țară sau nu? Mulțumesc anticipat
Salut. Am si eu o întrebare despre vaccinul împotriva covid. Dacă am alergie la viespe, cât si la albine, ba chiar acum 2 ani am făcut si soc anafilactic, ajungând la urgențe in stare destul...? (mai mult)
Nu am inteles treaba aia cu eliminarea restrictiilor. Deci se poate intra in mall fara certificat? Se poate intra doar cu test din ala de 15 lei facut acasa? Va rog explicati- mi, numai daca stiti...? (mai mult)
Varul meu si-a facut dala de covid si toata ziua a plans ca are febra, i s-a umflat mana, ii e rau si nu se mai poate concentra la teme. Ce ar trebui sa faca sa si revina?
Salut! Azi am fost sa fac vaccinul pe 13.12 prima doza cu pfizer, am facut rost de certificat(codul qr) si sambata as vrea sa ma duc la mall si nu stiu daca imi dau voie sa intru daca am doar prima doza....? (mai mult)
Cat e valabil certificatul verde facut prin test in clinica?
Salutare TPU, trebuie sa plec din Germania sambata si vreau sa fac un test pcr, intrebarea mea este ca in cat timp iti vine rezultatul la test si daca stau in carantina in Romania.Dau funda
Salut. Se poate obține derogare de la DSP pentru a merge la vaccinarea cu prima doză în cazul unei persoane nevaccinate care e în carantină pentru că a venit dintr- o țară din lista roșie (deci...? (mai mult)
Daca FDA a dat autorizatie de urgență pentru vaxx dupa ce a studiat documentele timp de 108 zile. De ce cere acum 75 ani pentru a le pune la dispozitia publicului?
"In 3 săptămâni vom ajunge la 10000 de cazuri pe zi din cauza ca Omicron va întra în circulație comunitara" spune Octavian Jurma. "În Marea Britanie va deveni dominanta în maxim o săptămână"...? (mai mult)
Bună. Pentru a intra în mall trebuie test antigen făcut intr- o unitate specială sau se poate intra și cu test cumpărat în farmacie? Vreau să o duc pe mamaie să ii cumpărăm haine și ea ...? (mai mult)
Voi când credeți că o să putem întra în magazinele de electronice gen Altex fără certificat verde
Pana la urma cum a apărut pandemia? Sunt deja 2 ani și China încă nu vrea sa recunoască ca e făcut în laborator. Eu cred 90% ca e făcut în laborator. Chiar dacă chinezii mănâncă toate...? (mai mult)
Știți că se dau acele vouchere de câte 100 de lei dacă ai schema completă de vaccin, adică două doze. Momentan se dau voucherele doar la cei care au facut ultima doza în Octombrie. Eu am făcut...? (mai mult)
Am epilepsie si medicul mi-a zis sa nu imi fac vaccinul, dar vreau sa intru in mall etc. Nu exista nicio modalitate sa intru cumva, gen o scrisoare de la medic etc?
Când faci testul covid trebuie sa- ți se dea o hârtie ca dovada că ești negativ sau doar iti da testul? Vreau sa ma duc în mall și vreau sa dac eu testul acasă și nu știu dacă îți trebuie ...? (mai mult)
Am făcut acum prima doza de pfizer, pot intra in librarie?
Daca ai o urgenta medicala care necesita operatie si esti dus la camera de urgente a spitalului, testul covid iti este facut dupa sau inainte de operatie?
Bună ziua, e data de 9 decembrie 2021 și aș dori sa merg în Franța în vacanta de iarna și sa ma pot întoarce în ianuarie, ma baga în caratina daca merg sau vin în România?
Câți parlamentari au murit din cauza Covid-19? Mulți?
Salutare! Se dau bonuri la astea care au facut vaccin anticovid? A primit cineva? Eu am 2 doze facute!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)