Buna, se poate merge la rapel pentru vaccin anti-covid fără tutore legal dacă am 16 ani?
Buna seara! A intrat cineva in magazine/malluri cu test antigen green pass? Sau stie cineva in cat timp se genereaza certificatul verde dupa acest test si ce valabilitate are? Multumesc.
Am facut un test NewGene cu saliva, am respectat procedura si au trecut deja 15 minute si niciun rezultat. De ce?
Salut, daca azi mi-am facut rapelul iar maine trebuie sa predau pentru scoala testul covid o sa iasa pozitiv?
Salut! Vreau sa plec din Anglia in Romania stie cineva daca imi trebuie test?
Hello, dacă am test și vaccin, mai fac carantină atunci când ma întorc din Anglia? Mulțumesc.
Salut. Lucrez in Germania si pe 20 dec as vrea sa vin in tara si am vazut ca daca esti vaccinat si ai test nu stai in carantina. Mie mi- a expirat a 2 a doza acum o luna si pe 14 merg la a 3 a doza...? (mai mult)
Salutare! In luna octombrie, sora mea s- a imbolnavit de covid. A facut 2 teste la 24 de ore si a iesit pozitiv. Nu a mers la spital pentru ca boala nu s- a manifestat agresiv. A anuntat doar medicul...? (mai mult)
Pot să intru în mall cu test pcr dacă e încadrat în cele 72 ore?
Mama se întoarce în țară și trebuie sa stea în carantina. Trebuie sa stam și noi restul familiei în carantina împreună cu ea, deși eu am trecut prin boală acum 2 săptămâni?
Cum este situația in Anglia? Sunt restricții multe sau dacă ai vaccin e totul ok? Trebuie sa plec în ianuarie și sunt curios cu restricțiile
Mi- am facut 2 doze de vaccin. De curând am avut rapelul. Haideți să vă spun ce reacții am avut eu că poate găsesc pe cineva care a pățit la fel. Atât la prima, cât și la a doua doză am...? (mai mult)
Este adevarat ca la testele NewGene ies pozitive de la apa de la robinet,suc de mandarine,ceai rece, Coca Cola?
Astea vorbesc de relaxarea restricțiilor(în România) dar în occident Omicron își face de cap și acolo- s vaccinați peste 70- 80%. Noi cu 40% ne permitem relaxare? Deja avem 3 cazuri cu omicron,...? (mai mult)
Deci, am si eu o mica intrebare. Ca idee, acum 2 saptamani am avut rest PCR pozitiv de la dsp, am stat acasa 2 saptamani, iar evident, am putut face certificatul verde. Stau in Timisoara si intrebarea...? (mai mult)
Nici asta nu e prea mult, sa testam copiii pentru un virus care nu e periculos pentru ei? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/educatie/testarea- elevilor- incepe- luni- cu- o- serie- de- nelamuriri-...? (mai mult)
Dupa ce ai luat adeverinta ca ai facut vacccinul cum poti face rost si de certificat, adica direct de pe net? Ca sa nu ma mai duc la medic maine sa il iau direct.
Salut,vreau sa va întreb pana la ce varsta poți sa intri in locuri la care îți trebuie certificat verde fără certificat verde?
Acum ca s- au dat teste în scoli, de marți o sa avem o explozie de cazuri?(am zis marți pentru ca testele de luni se numără pentru marți în caz ca nu stiti). Deci o sa se treacă iar sute de...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare...doresc sa ma vaccinez zilele astea cu Pfizer si as vrea sa stiu daca vaccinul interacționează cumva cu antibioticele, deoarece urmez un tratament momentan. A fost cineva in...? (mai mult)
Bunaaa. Recent am aflat ca am covid și la început am avut frisoane, ma durea foarte rau capul, oasele … acum sunt deja in a 4 a zi și nu mai am gust miros deloc, știe cineva care a mai trecut...? (mai mult)
Persoanele vaccinate mai sunt obligate sa stea 14 zile in carantina daca intra in contact cu o persoana confirmata pozitiv?
De ce sunt restricții noaptea? Adica noaptea pe frigul asta oricum nu ieșea nimeni plus ca e și întuneric. Faptul ca sunt restricțiile de noapte nu ajuta sau încurcă răspândirea virusului. Sunt...? (mai mult)
Bună, întrebare pentru romanii din Germania, Niedersachsen îmi trebuie test sau vaccin ca să mă duc la dentist?
Salut, luni se fac 6 luni de când am făcut a doua doza, pot sa merg sa o fac și pe a 3-a? Și cum fac, merg cum am mers înainte și la celelalte două sau trebuie sa fac programare ceva?
Salut TPU! Am vazut ca la adeverinta de vaccinare cu toata schema completa 3/3 nu mai ai data de expirare la vaccinuri, am facut eu la o vecina certificatul verde si nu avea date de expirare, de ce? ...? (mai mult)
De ce mulți părinți și elevi nu vor sa facă testul covid la scoala? Spun ca se fac experimente pe ei. Cu vaccinul mai înțeleg dar ce fel de experimente se pot face pe tine scuipând intr- un pahar...? (mai mult)
Care e treaba pana la urma cu testele covid la școală? Sunt derutata. Au zis ca vin, nu au mai venit, ca le facem la școală ca le facem acasă...
Daca am 16 ani si dau testul negativ de covid pot trece granita fara sa stau in carantina din r. Moldova in Romania?
Buna, dacă am făcut prima doza de vaccin împotriva covid in Spania pot sa o fac pe a doua in România?
Trebuie test covid ca sa intru in Pavilionul Expozitional din Constanta ca sa imi schimb permisul?
Salutare TPU! Stie cineva daca vin din Germania în România și am vaccin, ma baga în carantina?
În Arad este obligatoriu certificatul verde in magazinele Kaufland
Bună! Pentru zborurile interne este necesar sa am certificatul verde sau un test negativ COVID? Daca da, cu cât timp înainte de zbor trebuie efectuat? Mulțumesc.
Credeti ca vaccinarea anti-COVID ar trebui sa devina obligatorie in Romania?
De ce noua tulpină de coronavirus este numită "omicron"? Până acum denumirile mergeau pe un fir logic: Alpha (Α a), Beta (Β β), Gamma (Γ γ) și Delta (Δ δ). În mod normal varianta s- ar fi...? (mai mult)
Am inteles ca este necesar un anume certificat de vaccinare pe telefon, acela se face la https://certificat-covid.gov.ro/?
Bună! Trebuie să fac a doua doza dar tutorele meu legal nu poate sa ma însoțească. Pot sa merg singur dacă a semnat deja pentru prima doza?
Salutare tuturor Tocmai ce sunt in carantina,zis infectat cu covid Dupa ce timp pot lua certificatul verde? Multumesc mult, ofer funda
Salut TPU, azi am facut prima doza de vaccin cu pfizer, imediat dupa vaccin m- au luat niste transpiratii si ameteli, mi- am revenit repede si acum, dupa 3, 4 ore m- a taiat o diaree cum n- am mai...? (mai mult)
Buna! Am implinit 14 ani de curand si trebuie sa imi fac buletinul. Am nevoie de test pcr sau il pot face pe cel cu saliza?
Buna seara! Am foaia cu dovada că am trecut prin boala dar nu știu cum să fac codul qr pentru că nu mă poate primi în magazin doar cu acea fișa, se dorește sa se scaneze acel cod și nu știu ...? (mai mult)
Bună, eu am trecut prin boala si in data de 24 mi- am facut certificatul verde însă nu l- am putut folosi, deoarece într- un loc mi s- a spus că este valabil doar după 10 zile, adică pe 3 sau ...? (mai mult)
Salut.Am si eu o intrebare si anume.Am trecut prin boala covid- 19 dar nu am primit acel certificat verde desii am sunat la DSP.Am auzit ca daca vreau sa intru in posesia acelui certificat verde trebuie...? (mai mult)
Ce părere aveți de noua varianta "Omicron"? Cum a reușit sa facă tot în Africa de sud cum a fost și Beta anul trecut? Economia e clar ca o sa se ducă în cap. Avea dreptate cercetătorul elvetian...? (mai mult)
Daca vreau sa ma duc in Germania in hamburg saptamana viitoare si nu sunt vaccinat dar prezint test negativ ma mai baga in carantina, am sa stau 2- 3 zile intr- un weekend cand ma intorc in Romania cu...? (mai mult)
Credeti ca mai devreme sau mai tarziu vor ajunge absolut toti oamenii sa se vaccineze? Sau va exista intotdeauna si un numar urias de nevaccinati, in ciuda tuturor presiunilor de vaccinare pe care le-...? (mai mult)
Persoana +65, poate călători in Italia daca e vaccinat Pfizer doar de doua ori? Are certificat verde. Cheers
Așa-i ca dacă te vaccinezi nu mai poți dona sânge? Dacă chiar este adevărat de nu mai poți? Sau este o fabulație?
A facut cineva a treia doza de vaccin? Cum va simtiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.