După 6 luni de la vaccin am același simpotm ca în a doua zi de după primul vaccin, repaus 60 pulsul ma ridic sus 90, fac ceva pași 110, o mai pățit cineva asa ceva? Ciudat e ca fix după 6 ...? (mai mult)
Cum e cu internarea covid? Daca ai comorbiditati poti sa te internezi? Tata are probleme cu tensiunea si depuneri de grasimi, daca e pozitiv poate merge la spital chiar daca e prima sau a doua zi de...? (mai mult)
Am putea primi certificat temporar dupa prima doza Pfizer? Stiti ceva? Asa ar fi corect.Se genereaza anticorpi si dupa prima.Eu inca nu am facut, dar o sa fac si nu stiu ce, as vrea sa nu mai astept ...? (mai mult)
Salut, azi mi-am facut a 2-a doza de vaccin, faza e ca pe certificatul digital imi apare tot 1/2 doze efectuate. Vreo idee cand o sa se schimbe in 2/2? Sau trebuie sa generez un nou certificat?
Salut, ai nevoie de certificat verde pentru a putea intra intr-o casa de schimb valutar?
Salut, putin ajutor va rog, daca imi fac prima doza de la vaccin, pot sa intru in locurile care necesita codul (codu qr) sau trebuie sa am amadoua dozele?
Trebuie sa fii vaccinat pentru a da traseul auto sau merge și cu test rapid?
Test antigen gasesc la orice farmacie?
Daca sunt in izolare din cauza ca am venit din strainatate si sunt prins ca nu stau ce pot pati? Primesc amenda sau si dosar penal?
Dupa cat timp se creeaza certificatul verde? Am ambele doze de vaccin si am intrat pe site-ul lor si mi-a creat ceva, dar acel cod qr nu il am si nu stiu cum fac rost de el
Care este motivul pentru care lumea vine cu teorii conspiraționiste despre vaccinul covid? Sau mai bine zis cum de au încredere în alți oameni și nu au în doctorii care încurajează vaccinul(știu...? (mai mult)
Azi e a 11- a zi de la rapel deci ar trebui sa functioneze codul QR. Dar cand intru pe site, unde scrie "vaccinat" este acel semn cu mov. Nu trebuia sa fie cu verde? Sau cum imi dau seama daca este valabil...? (mai mult)
După 1 decembrie credeți ca o sa crească iar cazurile? Adica o sa fie vacanta aia de 3 zile + o groaza de giugiuleli de Sfantu Andrei.
Am certificat verde in Romania dar in aplicatia Ue inca il am albastru. Cat trebuie sa astept sa se faca verde si acolo? Azi e a 14 zi.
Credeți ca peste 20-30 de ani o sa mai vorbim de pandemie? O sa mai avem probleme? Sau va fi o simpla amintire.
Am o nedumerire. Dacă X care este vaccinat, poate fi infectat și de către un vaccinat și de către un nevaccinat, este vreo diferentă dacă ia virusul de la un vaccinat sau dacă îl ia de la un...? (mai mult)
Https://youtu.be/axSb7RGi67A Cu toate astea de ce se zice ca romanii sunt nebuni?
Pana cand vor mai fi restrictiile de noapte/ certificat verde in mall, etc?
Salutare tuturor. In momentul de fata sunt in carantina. Nu am nici un fel de simptom..as dori sa aflu daca pot fi testat si in carantina pentru ca nu vad rostul sa stau izolat daca nu am nimic. Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU, am avut covid acum o lună și mi-a revenit mirosul și gustul dar acum nu simt mirosul gazului și la băuturile carbogazoase simt un miros urât, trebuie să merg la medic?
De câte ori poți să faci Covid?
M- am vaccinat anti covid, am de ce sa îmi fac griji că voi fi urmărit digital? Am de ce sa îmi fac griji că voi deceda in scurt timp? Vaccinul e o metoda de depopulare? Daca concurez la loteria ...? (mai mult)
De ce se zice că vaccinul pentru covid nu e bun? Am citit pe internet ca la unii oameni produce coagularea sangelui şi infarct sau chiar provoacă cancer. Urmeaza sa ma vaccinez. Ce reacții pot aparea...? (mai mult)
Salut TPU, eu aș dori să mă vaccinez dar mama nu mă lasa.Doresc să menționez că am 16 ani și mi s- a zis că trebuie să vin cu un părinte. Tatăl meu este în Portugalia dar a zis că mă lasă...? (mai mult)
Stie cineva când se va anula restrictia cu certificatul verde pentru a intra în mall?
Bună TPU, se pot dezvolta boli in decursul a câtorva ani pe baza vaccinurilor? In formula ARN mesager, tot aud zvonuri cum că schimbă ADN- ul și exista posibilitatea sa ne îmbolnăvim de leucemie...? (mai mult)
Buna seara! Pe data de 11 noiembrie m- am vaccinat cu a 2 a doza de pfeizer, iar in urma cu cateva zile(aproximativ 6 sapt de la vaccinare) mi- am descarcat si activat greenpass- ul, chiar daca trebuia...? (mai mult)
De ce se tot caca pe ei guvernantii astia din Europa si nu pun odata restrictii ca in Austria? Doar sa creasca economia ii intereseaza ca sa aiba de unde sa fure, dar lumea moare pe capete...
Daca am certificat verde mai trebuie test pcr ca sa intr-un germanua?
Va bucurati ca in Austria va fi obligatoriu vaccinul? Cum ar reactiona romanii la noi in Romania la asta?
Acum ca SUA, Canada și Israel incep vaccinarea copiilor iar Europa începe sa impună carantina totala și vaccinare obligatorie, putem discuta de sfârșitul pandemiei?
Buna, cum pot sa scot certificatul verde dacă nu am trecut adresa de email pe acea foaie? Am fost la centru la care m-am vaccinat, dar mi-au zis ca nu are nici o treaba emailul cu certificatul verde.
Ce părere aveti ca în Austria s-a băgat lockdown general și vaccinare obligatorie după 1 februarie? Aia care nu se vaccinează ce fac? Ii baga la pârnaie?
In Germania te duci la doctor si iti faci vaccinul si primesti un yellow book care atesta faptul ca ai facut vaccinul. Dar pentru a avea un cod qr trebuie sa mergi la o farmacie in Germania cu yellow book...? (mai mult)
Certificatul verde mai rămâne valabil? Am vazut pe Facebook o postare in care scrie ca nu mai trebuie certificat pentru ieșirea din casa pe timp de pandemie? Voi ce ziceți?
Cum descarci testul covid digital? În telefon. Trebuia sa scanezi acel cod și după aia sa îl descarci în telefon, dar nu știu cu ce aplicație. Cum trebuie?
Pe ce site trebuie sa intru sa imi fac certificatul verde?
Cei care ați avut covid ce simptome ați avut? Eu am tuşit timp de 10 zile, am vazut ca respir mai greu şi imi fac griji. Nu cred ca e normal. La voi cum a fost şi cat au durat simptomele?
Buna, pot sa intru undeva cu adeverința de la vaccin, e prima doza? Gen mall sau vreun restaurant.
Salut! Tocmai ce am avut covid. 2 săptămâni, la pat, foarte rău, cu antibiotic. Am făcut 2 teste rapide pentru a confirma acest lucru plus simptomele evidente covid. În perioada în care m- am...? (mai mult)
De unde pot cumpara niste masti de protectie de brand(LV etc)? M-am saturat de astea simple care nici nu sunt asa calitative.
Hello. Niste stiri de prin lume adunate. https://romani- buni.info/2021/11/romania- raiul- nevaccinatilor/ De altfel, si asta: https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/externe/ue/de-...? (mai mult)
17 noiembrie 2019. 2 ani de la primul caz de coronavirus. 2 ani de când economia sta sub semnul întrebării. Încă nu s-a aflat nimic despre origine. Ce părere aveți?
Salut, sunt minor si am fost vaccinat cu prima doza, urmeaza sa o fac pe a doua. La a doua mai trebuie sa vin cu parintele, tinand cont ca a semnat deja toate acele foi pe care le-am primit?
De către cine sau cum se eliberează certificatul verde?
Salut, la vaccinare trebuie sa vii cu buletinul de 18 ani sau se poate si cu cel sub 18 chiar daca ai 18 ani?
Salut, daca m-am vaccinat cu Johnson & Johnson in iunie, cand o sa expire? La 6 luni sau la 1 an?
Care este cel mai bun vaccin si ce reacții adverse are? Am ceva probleme cardiace + pneumonie si imi e cam frică sa il fac. De ce mulți spun ca vaccinul dăunează?
Buna,cu dovada ca ai trecut prin boala poti intra in mall si restul instituțiilor?
Salut, avem vaccinați 56, 87 vaccinați in scoala. Câți mai trebuie sa se vaccineze?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!