| AlexDorinel a întrebat:

Acum ca SUA, Canada și Israel incep vaccinarea copiilor iar Europa începe sa impună carantina totala și vaccinare obligatorie, putem discuta de sfârșitul pandemiei?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pana la valul 666. mai este...

| Sofer a răspuns:

O sa mai dureze ani pana se termina.

| Legion7X a răspuns:

Nu se stie sigur când va fi sfârsitul pandemiei. vaccinul probabil să aibă efect, doar pe timpul perioadei de vaccinare. Cei care au făcut doza 3, să facă și a 4, 5a că dacă nu scade imunitatea sau eficienta.

Cei care au a 2a să urmeze a 3a șmd. Astfel nu imi explic cum ar fi ușurat virusul, care este pe suprafețè, șmd. A doua soluție poate prin antivirale puternice pastile. Să ia omul exact cum ia de o gripă normală acasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și începutul Apocalipsei.

| 1234568807 a răspuns:

Nu cred, cel mai probababil tot la fel va fi si anul viitor

| alexandradlr a răspuns:

Nu știu Nu sunt sigura. Am auzit ca și cu vaccinul mai poți face boala.

Răspuns utilizator avertizat
| alexandradlr a răspuns (pentru AlexDorinel):

Prefer sa nu

| gellalbie4ever a răspuns:

Nu cred, cel puțin nu până când virusul devine inofensiv sau dispare

| antrebarisiraspunsuri a răspuns:

Asa ar fi logic dar nimic nu prea mai e cum ar trebui sa fie.

| Mateanul a răspuns:

Nu prea cred ca se va termina asa usor. va mai dura putin, zic eu.

| Anuskaa a răspuns (pentru Mateanul):

Putin mai mult, minim 2 ani.

| Mateanul a răspuns (pentru Anuskaa):

Ceva de genul. Momentan doar imi dau cu parerea, nu stiu asa de multe.