Ideal este sa -ti alegi un partener de viata pe care-l iubesti cu adevart, fara sa conteze profesia, ca intre voi acasa nu sunteti decat 2 oameni simpli, profesia neavand nici o importanta.
Mai taie din pretentii, ca esti destul de mare si tot ai cules pana nu ales nimic.
Ti-ar trebui mai multa maturitate, ca la 27 de ani ar trebui sa fii capabila sa-ti alegi singura un partener de viata, fara sa ceri parerea nimanui.
Asta este exact ce ar zice Satana, dar stii ca banii sunt ochii dracului, nu mai amagii pe oameni, stii ca timpul tau e scurt și incerci să atragi cat mai mult suflete acum dispari din fata mea diavole in numele lui Dumnezeu și a lui Isus Hristos îți poruncesc să te intorci inapoi in adancuri
si să ne lasi in pace ++++
Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină.
Băgați de seamă să nu vă înșele cineva. Fiindcă vor veni mulți în Numele Meu și vor zice: ‘Eu sunt Hristosul!
Atunci, dacă vă va spune cineva: ‘Iată, Hristosul este aici sau acolo!’, să nu-l credeți. Căci se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși, vor face semne mari și minuni, până acolo încât să înșele, dacă va fi cu putință, chiar și pe cei aleși.
Aveți grija lume buna ca Satana și adepti lui sunt peste tot exemplu avem si aici, și incearca să vă însele stiu foarte bine ca zilele lor sau scurtat și incearca să cumpere cat mai multe suflete, indepartativa de invataturile si de adeptii lui
Daca sunteti compatibili, relatia poate fii de lunga durata si chiar serioasa, dar pentru asta trebuie sa-i dai o sansa si sa-l cunosti mai bine.
Dalmore întreabă: