| AnonimMareMareMare a întrebat:

Am de 3 zile TOATE simptomele coronavirusului, inclusiv decolorarea degetelor de la maini, in afara de tuse, pana acum cel putin. Nu imi amintesc sa fi intrat in contact cu oameni ce prezentau simptome, dar cine stie. Ideea e ca eu sunt tanar, daca e sa am, scap de el, insa mama ia pastile pentru tensiunea arteriala si imi e frica sa nu ii fi dat si ei. Nu am tusit/stranutat dar am inspirat acelasi aer ore in sir, mai ales ca acum a trebuit sa vin in alt oras cu trenul, cazandu-ma la o pensiune cu ea. Care ar fi sansele daca as avea covid, ei sa nu ii fi dat?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte mici.
de aia exista teste ca sa ti se raspunda la dilemele tale.

| AnonimMareMareMare explică (pentru suntserios):

îmi e frica ca daca facem teste si suntem depistati pozitivi vom sta pe aici 14 zile internati si nu prea sunt simptome de spitalizare

| suntserios a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Si ce zice mintea ta, mai bine imbolnavesti pe toata lumea peste care dai nu?

| AnonimMareMareMare explică (pentru suntserios):

Ma autoizolez, nu vreau sa iau contact cu nimeni

| suntserios a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Mai are rost dupa ce ai mers cu trenul si ai fost pe la pensiuni?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Are dreptate suntserios, n-are niciun rosr sa te izolezi, singurul lucru corect pe care l-ai putea face e sa ocupi inutil un loc dintr-un spital

| Sofer a răspuns:

Ar fi trebuit sa îți faci testul de covid sa vezi dacă chiar ai virusul și nu e vorba de alta boala.