| Nikcoletta a întrebat:

Am fost depistată cu noul Coronavirus și deocamdată fac tratament.
În cât timp mă pot vindeca? După tratament... pot rămâne însărcinată?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Te vindeci într-o săptămână. Dar trebuie să stai două săptămâni în casă pentru siguranță.

| Crackman a răspuns:

După ce trece faci ce vrei

| Panamax a răspuns:

Daca paracetamolul se poate considera tratament.

| SingleForOne a răspuns:

Dacă tot te-a "depistat", de ce nu ai întrebat doctorul în același timp? Sau să te fi dus la un doctor, dacă altcineva te-a depistat?

| Ursati_Danu_1994 a răspuns:

Cum sa ramai insarcinata te violeaza cineva acolo sau cum

| cfrtobias a răspuns (pentru Ursati_Danu_1994):

Probabil e acasa si dupa cu sotul sau iubit vrea copil

| Goddessss a răspuns (pentru Ursati_Danu_1994):

Doamne ce cap ai...

| EKtu a răspuns:

M-am vindecat in 2 minute de covid. Eram în a treia zi cu covid având febră din când în când, era seara când am venit din oraș au început frisoanele si plămânii vibrau.Am luat argintul coloidal 110ppm, 250ml l-am introdus prin clismă cu apă călduță total 0.5 litri. a patra zi am mai luat paracetamol dar nu a mai apărut nici urmă de răceală. A trecut folosind argint coloidal.