anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am respectat cat am putut restrictiile dar asta cu 22 mi se pare aberatie mare.
Nu era suficient 23 - 5?
Au mai luat o ora ca sa ce? Sa dea mai multe amenzi?

Inteleg situatia dar sa vad masuri luate cu capul nu din comunism.
Astia se joaca cu drepturile omului, cu scuze sanitare.
Daca am chef sa intru in contact cu straini sau potentiali infestati pot sa o fac la 7 dimineata.
Ce se intampla noaptea ca nu inteleg?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate sa fie motiv de amenzi sau tampenie din guvern scoasa la iveala, asa e peste tot nu despre orar dar cu carantinele si prelungirile astea macar daca mai tine anul viitor apoi sa se termine. Turbeaza lumea iese in strada si face ca disperata in Germania, uk si Spania au protestat

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In Franta este inchis intre 18:00 si 05:00.

| Frank51 a răspuns:

Și cărei problema? Ce rezolvi fiind supărat frustrat stresat pe treaba asta? Nu mai bine faci ca noi restul, să nu îți mai pese și stai liniștit? Sunt niște chestii pe care nu le putem controla, și noua ni se pare stupid, dar nu avem ce face.

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Ma gandeam ca apare cineva sa ne lumineze.
Daca gasim logica masurii, ne este mai usor sa o respectam.

| mont a răspuns:

E o măsura copiata după alte tari, fără mare logica, doar ca sa îngreuneze eventuale petreceri/adunări de prieteni, sa trebuiască sa și dormi la ei/sa doarmă la tine dacă va adunați seara - deci un nr mai redus de persoane.
La noi oricum e destul de relaxata măsura, in alte tari întervalul orar e mai strict.
Personal oricum consider exagerata măsura, mai ales atâta timp cât școlile, grădinițele și alte activități cu adunări mari de oameni sunt permise.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt de acord cu oamenii care se plâng de purtat masca
Nu e nici o crimă
Pune pe față o mască de pompier să vezi cât de greu tragi aer cu aia
Măștile medicale eray purtate de zeci de ani de către medici
Crezi ca nu e greu pentru chirurgi sa poarte atâtea halate boneta mănuși și măști? A și ochelari
Tu te plângi ca mergi afara cu masca
Măștile au efect bun uite câți oameni zic ca nu au mai luat nici o răceală anul ăsta pentru ca poartă măști

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Posibil s-au gandit ca seara au loc petreceri in cluburi sau alte asemenea si ca poate asa mai limiteaza raspandirea. Oricum, e extrem de dubios.

| anonim_4396 explică (pentru rosessunflowersandlillies):

Cluburile cred ca sunt inchise
Unii vin de la munca dupa 22
E aiurea sa justifici asa orice deplasare
Si daca te dai la facut iar declaratii, mergi unde ai chef
Prostie de lege

| rosessunflowersandlillies a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda... Corect.

| Julrial a răspuns:

Era