Nu prea cred, poate la o oarecare distanță. Vin cu corona și poate și primesc corona. Sincer s-a cam dus anul' cu tot virusu' ăsta. Asta nu ai voie să faci, aia nu ai voie, până la urmă ți se ia, nu poți toată ziua să iei în calcul toate măsurile de siguranță care sunt și să le mai și respecți. Sunt mulți oameni care nu prea au treabă cu virusu' și din cauza asta noi, cei care respectăm regulile trebuie să plătim pentru inconștiența lor. Revenind la întrebarea ta, cred că anul' ăsta nu o să fie colindători, poate s-o întampla ceva ca printr-o minune și-or veni, dar tot nu cred.
Depinde care vor fi interdictiile tunci, s-ar putea ca situatia pandemiei sa fie mai buna decat acum si sa fie relaxate restrictiile, astfel ca sa se poata colinda.
Ar fi culmea sa mai vina! Adica ce sa vina? Sa duca virusul de colo colo? Doamne fereste.
Si daca vin NU le dai drumul, sub nici o forma, vezi ca la terapie intensiva nu or sa mai fie locuri, deci ai grija.
Ca sa cante dau masca jos, dar si daca nu o dau e risc, ca, cand canta, forteaza expirara aerului si prin masca si risti sa ti-o iei si tu prin masca.
La noi pe scara deja se discuta sa facem cumva sa nu intre in scara daca vin astia.
Greu de zis. Probabil unii vor merge oricum, ce daca raspandesc un virus mortal.
Adica sa vina aia la usa sa dea masca jos ca sa cante si sa-mi aduca mie virusul de la altul, si de la mine la altul si tot asa?! Un craciun nu sta in asta, sta in starea de spirit, familia, atmosfera de familie in casa, masa misto.
Ar fi chiar "perfect", ca umbla din usa in usa, deci probabilitate extrem de mare sa infecteze.
Multumesc pentru raspunsuri! Mi-ar parea rau sa nu mai vina colindatori. Imi placea.
Si daca au in traista si coronavirus tot ti-ar placea sa vina?
Nu sunt nici grinch dar nu pot sa nu observ ca tara o arde in continuare pe comedie in momentul in care-s peste 10.000 de infectari pe zi, ne mai arde noua de colindatori? eu ii primesc pe toti dar sa vina echipati corespunzator cu masca si combinezon!
Eu am pus doar o intrebare. Nu fac comedie
Da,dar cei batrani din cauza varstei inaintate, multi si din cauza senilitatii (dar nu-i condamn), sunt si cei mai multi care nu poarta masca, cam singurul lucru care ne mai apara de coronavirus. Iar cand zic sa porti masca nu ma refer ca te poate proteja cand un infectat iti stranuta in masca, ci toata lumea sa poarte si astfel e mai greu sa se raspandeasca virusul.
Nu vedeti ca multi cacanari si-au scos pe nemerit tot felul de adeverinte prin care se arata ca ei nu pot purta masca desi nu au probleme?! Ce sa mai zici de astfel de gunoaie de oameni, ei sunt cei care ar trebui sa umple statisticile de la ATI nu oamenii care se protejeaza si-s infectati tocmai de dobitocii care nu respecta niciun fel de regula.
NANANAHehh întreabă: