Nici o sansa, ca de maine vor veni sa te verifice la acea adresa.
Nepotul meu a fost verificat zi de zi, timp de 14 zile, la diverse ore, ca sa nu poata pleca de acasa.
Dar i-a dat vreo foaie ca decizie a izolarii sau a semnat ceva?
Nu este nevoie de foaie sau semnatura, ci de adresa si eventual un numar de mobil, ca Politia vine acasa si cand deschizi usa te legitimeaza, cerandu-ti sa prezinti buletinul.
Tanti asa o fi la canguri la matale in Australia.Noi intelegenm ca te plictisesti, dar nu este obligatoriu sa raspundeti la toate intrebarile.
Eu nu vorbesc de Australia ci de Romania, chiar de nepotul meu care s-a intors din Belgia si a fost zilnic verificat de patrula Politiei romane, sa vada daca este acasa.
Gresit. Vaccinatii 10 zile carantina, aia nevaccinati cu test la zi, 14 zile. Ceva de genul. Daca vine din zona rosie, indiferent ca e vaccinat sau nevaccinat, tot trebuie sa se autocarantineze. Ca nu o sa respecte nici dracul asta, partea a doua... https://zbordirect.com/tools/restrictions?country=RO - sau, aparent, vaccinatii nu stau in carantina. Perfect pentru valul 5...
Vaccinatii fac carantina doar daca vin din afara UE
Pfoai, ce moo1an isi iau aia din UK... bine, teoretic, ca nu respecta nici naiba si nici nu ii trage careva la raspundere.