anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am venit din Germania ieri și m-au băgat în carantină 14 zile ce se va întâmpla? Îmi vor face controale acasă? Mă vor suna sau? Ce se întâmplă dacă ies afară 20-30 de minute? Cum mă mai duc la medic sa îmi dea antidepresive?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca iesi afara primesti dosar penal poate amenda

| badpanda a răspuns:

O sa te sune de la DSP si o sa vina in control o data pe zi de la politia locala.Dar nu in primele zile.

| anonim_4396 explică (pentru badpanda):

Trist. Sper sa nu vina dimineața la 8-9 laughing

| ReZiSTorr a răspuns:

O sa vina la tine cand te astepti cel mai putin.Pe mine m-a sunat Politia sa ies afara sa vada daca sunt acasa, nici macar nu am dat numarul de telefon undeva

| MaraAlexandra87 a răspuns:

Frumos din partea ta ar fi sa nu iesi nici 5 minute afara. Daca ai nevoie de medicamente presupun ca te poate ajuta cineva sa ti le aduca pana la usa. Dar de iesit ar fi bine sa nu iesi. Daca Doamne fereste porti virusul si imbolnavesti oamenii?

| anonim_4396 explică (pentru MaraAlexandra87):

Nu ies doar am întrebat din curiozitate.

| Carmen1408 a răspuns:

Nu cred ca te suna, o r sa vina la tine in fiecare zi sa te verifice, părerea mea este sa nu ieși și sa încerci sa vorbești cu medicul sa ii dea altcuiva antidepresivele pentru ca poliția oferă bani oamenilor care te văd ieșind din izolare și nu știu cât de buni sunt vecinii sau oamenii care te cunosc? Încearcă sa ieși și tu o ora noaptea