| InRezevor a întrebat:

Aveți soluții pentru scăderea cazurilor Covid-19?
In ce fel se pot reduce?
In afara de vaccin, fiindcă românii sunt manipulați
Știm cu toții că în spitale efectiv e plin, cel mai rău din treaba asta ies batranii.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Luati exemplu de la Australia!
Stat in carantina severa 3 luni jumate, toate magazinele inchise, toata lumea acasa, copii invatat numai online, la cumpaarturi nuami 1 singura persoana si doar 1 data pe zi, masca purtat din momentul acnd iesi pe usa, peste tot, exceptie doar cei din telecomunicatii si sanatate, care au lucrat.
Nopatea nu aveai voies a circuli de la 9 seara pana la 5 dimineata, deloc!

Toti australineii am intrat in carantina fortata cand erau doar 100 de cazuri si nu am depasit niciodata 2000 pe zi si totusi am stat fortati in caratina 3luni jumate. Cazurile de infectati au scazut drastic in Sydney, acum fiind in jur de 20-25 pe zi.
Vaccinarea a ajuns in proportie de 85%!
Luati exemplu de la Australia si vaccinati-va sau carantinati-va!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, cu forta. Restrictii pana nu se mai poate. Alta sansa pentru romanul needucat nu prea este.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nici macar autoritatile si medicii nu au solutii, cum am putea avea noi solutii? Dar tu ai solutii? Singura solutie este vaccinarea dar multi nu vor sa fie vaccinati de aia sunt pline spitalele ca unii sunt mai destepti decat medicii si neaga existenta virusului, si se cred zmei, lor nu li se poate intampla nimic, e, uite ca multi care se iuncred in ei mor la ATI ca au facut pe desteptii si nu au vrut sa se vaccineze, treaba lor fiecare este raspunzator petru actiunile sale, fie bune fie rele.

| johnnny123 a răspuns:

Solutia medicala exista: vaccinul.

Problema de care ne lovim acum cu capul este lipsa de educatie a populatiei, din care decurg incapacitatea de informare corecta si vulnerabilitatea la dezinformare.

Iar lipsa de educatie nu se poate rezolva nici intr-o saptamana, nici intr-o luna, nici intr-un an. Am avea nevoie de 50 de ani in care sistemul de invatamant sa functioneze brici pentru a avea o masa suficienta de oameni educati. Dar, dupa cum vedem, sistemul de invatamant este din ce in ce mai prost, deci slabe sperante din directia asta.

| ania a răspuns:

Rata de infectare e oricum mai mai mare decat cea oficiala si anul trecut in octombrie a fost un varf al valului, din noiembirie incet va trece valul pentru ca a trecut aproape peste toti.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Exista vaccin pentru batranii aia care "ies cel mai rau din treaba asta".
Mie imi place cum e situatia acum.

| Monst a răspuns:

Sa stii ca in spitale nu este plin De Covid vrajeli la mine in Oras cand am fost la Upu era plin De betivi si De oameni Cu diverse afectiuni.Romanii nu sunt manipulati solutia ar fi sa ne vedem fiecare De vietile noastre si sa nu ne mai uitam prea mult la televizor.

| Amimanera a răspuns:

Testarea vaccinatilor ar rezolva multe probleme.Majoritatea amicilor mei vaccinati sunt infectati.
S-au testat pe banii lot deoarece cei la dsp nu i-au bagat in seama.