Nu-i nevoie sa ai licenta sau scoli inalte, ca sa iei o proba de saliva, din gat sau secretie din nas.
Testul oricum nu-l face secretara, ci un biolog de la laborator, specializat in analize medicale si teste de acest gen.
Ideea este ca modul în care sunt prelevate probele de un om cu oarecare cunoștințe și o secretara difera. Mi s-au mai luat probe din nas și în afara de jena provocata de iritarea mucoasei nu am avut nimic, acum am impresia ca am ambățul înfipt în creier și de când mi s-a făcut testul ma doare capul îngrozitor.
Data viitoare caci se v-a mai repeta, i-ai tu batu si infigeti-l in nas cu simt_secretara, daca nu sti, are 9 doctorate in scobirea nasului prin procedura patentata_si cunostinte avansate de: biologie mucilara, brutar plutitor, si electrician carbonizat la 12v, deci ARE?! tot dreptul sa se muleze in nasul tau cu o ranga delicata. Doar daca:
1. tu aprobi procedura texas chain saw M.,
2. daca nu aprobi, si confirmi, ca dna te-a tinut cu forta si mascatii, sa-ti fure muciii atunci e un bai MIC.
Secretara nu v-a testat, doar a prelevat probe pentru testare si pentru aceasta nu este nevoie de o pregatire medicala. Testarea se va face intr-un laborator.
Paznicii de la mall ne măsoară temperatura, așa că să nu te mai mire că secretarele prelevează probe Covid.
A fost perfect legal, deoarece nu ti-a luat nimeni probe fără voia ta.
Aşa cum ţi-au spus şi alţi utilizatori TPU, secretara doar a prelevat probele. Testarea se face in laboratoare specializate, de către personal specializat.
Depinde, dar secretara a prelevat doar probe, nu a facut " testul " in sine ( care se face in laborator )