| AlexDorinel a întrebat:

Azi trebuie să mă duc să fac vaccinul covid, mai exista Pfizer și mi-e cam frica de reacții.

Părinții mei au făcut și n-au avut nimic și bunicii la fel.

Credeți că o să am ceva? Daca părinții mei n-au avut nici o reacție nici eu n-ar trebui sa am nu-i așa?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cel mai probabil nu o sa ai nimic.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai sanse mai mari sa te calce o masina in drumul pana la vaccin si inapoi decat de reactii adverse severe...

Răspuns utilizator avertizat
| Wr3nch a răspuns:

Cel mult niste febra si dureri de mana care trec pana maine.

| minrest a răspuns:

Iti e frica de reactiile secundare? Se numesc secundare nu intamplator, ci pentru ca sunt ceva secundar, nesemnificativ fata de reactia principala, imunizarea. Infantil comportament. Mergi fara frica, reactiile secundare sunt slabe.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru minrest):

Hai ca daca e sa o luam asa au fost si ceva decese. Pe de alta parte, se moare intr-o veselie de la paracetamol si aspirina, dar nu vad pe nimeni sa se ingrijoreze din cauza asta...

| minrest a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, au fost cateva decese la zeci de milioane de vaccinuri. Cunosc personal cazuri de ulcer, provocat de consumul de aspirine, si tot mai iau cate o aspirina.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru minrest):

Exact!

| Lukasssz a răspuns:

Nu

| Yuoia a răspuns:

Daca ai tai nu au avut nimic, nici tu nu vei avea.

| CassiusAlexander a răspuns:

Aflii deseară.