| 拉维尼亚 a întrebat:

Am citit niște știri pe internet că de la 1 iulie se vor redeschide toate granițele Europei și se vor relua toate zborurile interne. Întrebarea mea este dacă asta înseamnă că se va renunța și la carantina/izolarea de 14 zile, adică se va călători în mod liber din nou, fără restricții? Întreb asta pentru că în iulie sau august vreau să mă întâlnesc cu un prieten din Suedia aici în România și știu că acolo încă apar multe cazuri noi zilnic.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai este o lună pîna in iulie, iar multe se pot schimba pînă atunci, urmareste stirile si fi la curent cu tot ce zic ei acolo, ei stiu daca se vor redeschide granitele, deja după relaxare sunt noi cazuri de infectati cu covid si decese.

| mgtow a răspuns:

Iulie cel mai sigur totul revine la normal, paranoia virusului se mentine in multe tari

| 拉维尼亚 explică (pentru mgtow):

Mersi! Sper să fie așa?