| MariaEElena0505 a întrebat:

Buna. Am o intrebare legat de certificatul verde de după boala. Deci, eu trebuia sa ies mâine împreuna cu bunicul meu, dar îmi arată astăzi, exact cum ii arată și bunicii mele care intr-adevăr astăzi este prima ei zi. Iar mama care trebuia sa iasă pe 27..tot astăzi ii arată. Mi se pare asa ciudat. Aveți vreo idee?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce iti arata?

| MariaEElena0505 explică (pentru suntserios):

Ca este valabil de astăzi. Iar eu trebuia de mâine sa ies din izolare. Iar mama pe 27..si tot de astăzi arată pe acel certificat verde. ‘))

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Suna l pe medic si intreaba l, si vezi ce zice el.

| MariaEElena0505 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am sunat. Și ghici? "Nu stiu". Super sictirita. ‘))

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MariaEElena0505):

Nici medicii nu stiu? Suna la DSP si vezi ei ce spun.

Da. Este o idee buna. Mersi mult. ‘)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MariaEElena0505):

Cu plăcere, sper sa reusesti, succes si multa sanatate.

Da. Și eu. ‘)