anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am o intrebat, alaltaieri unul dintre parinti a fost testat pozitiv, eu nu am fost obligat sa ma testez, doar sa stau in carantina. Dupa ce se termina carantina aceasta pot primi si eu certificatul acela verde sau doar cine a fost testat pozitiv din familie? Gen daca stau in carantina, pot primi si eu certificatul verde?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai baiete, certificatul verde se oferea NUMAI vaccinatilor, nu si celor care au facut covid.
Tu poti primii doar o adeverinta care sapune ca ai satt in carantina in perioada de la data, pana la data si atat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar daca esti pozitiv primesti certificat

| darrio2007 a răspuns:

Nu. Trebuie sa fi avut si tu covid sau vaccinat.

| G510 a răspuns:

Nu o să primești așa ceva.
Mai bine vaccinează-te și îl ai sigur!

| flvs a răspuns (pentru G510):

Nu am voie sa ma vaccinez, am un singur vaccin facut in viata mea, cel ce se face la nou-nascuti, sunt alergic la toate tipurile de vaccin. Nici daca ies pozitiv la test cat sunt in carantina nu o sa primesc?