| ancuta286 a întrebat:

Buna! As avea o întrebare. Cred că la începutul pandemiei am trecut prin boala. Simptome foarte ușoare. Daca ar fi sa fac un test de anticorpi (din care sa rezulte ca da am anticorpi si am trecut prin boala) pot obține un certificat verde?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se dau certificate verzi pe baza de teste de anticorpi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anticorpii aia dispar dupa 3 luni, de aia poti sa primesti certificat doar atunci cand ai trecut prin boala si doar 3 luni

| Lioana a răspuns:

Din pacate nu poti obtine certificat verde pe baza testului pozitiv de anticorpi pentru ca nu se stie cand ai facut boala. Trebuie sa se stie data la care ai fost pozitiv si asta rezulta doar dintr-un test oficial.

| Lioana a răspuns:

Din pacate nu se da certificat verde daca ai anticorpi. Se da certificat de trecere prin boala, doar daca ai virusul, ai iesit pozitiva la un test facut de o clinica autorizata, si ai stat in carantina 14 zile.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, trebuie sa fi vaccinată altfel nu.

| mi25 a răspuns:

Acum se discuta in parlament si acest lucru. Dar nu se poate stabili pentru ce perioada se poate acorda certificat verde pentru testul de anticorpi.