Cei nevaccinati pot intra la: magazinele alimentare, la farmacie si la biserica.
Toate celelalte magazine, restaurante si baruri, cer certificat de vaccinat,
Am fost la Carrefour care este magazin alimentar si mi-a cerut vaccinul...
Din pacate, unele magazine mari implementeaza si asemenea restrictii, ca sa-si protejeze restul de clientela.
Poti merge la piata, daca la magazinele mari nu te primesc.
Poate totusi exista magazine mai micuțe gen Lidl sau Mega Image, care primesc și persoane fară vaccin.
Poate, dar trebuiesc cautate...
Era in cadrul unui centru comercial? daca da atunci nu te lasa sa intri. Exista insa o groaza de magazine alimentare care nu sunt in centre comerciala unde poti intra fara probleme.
Nu, era doar Carrefour și atât. Carrefour normal.
Ai dreptate
Exista carrefour care nu este in centre comerciale?
Nu prea am vazut.
In fine, poti sa ii reclami. Daca magazinul nu era in cadrul unui centru comercial trebuie sa ii permita accesul sa te aprovizionezi.
Da. De exemplu în Mega Mall din București este Carrefour, dar normal că nu poți să intri pentru că este într un centru comercial. Dar, da există carrefour care nu este într-un centru comercial. De exemplu Carrefour București de pe Bulevardul Corneliu Coposu sau Carrefour-ul din Colentina.
Si daca ai vazut ca se introduc restrictii pentru voi nevaccinatii ce mai astepti? Du te si vaccineaza te sau te crezi mai destept tu decît Arafat care a introdus restrictiile?
Eu mă vaccinez azi sau mâine, dar o să am certificatul verde peste 31 de zile. Deci în aceste 31 de zile eu respect aceleași reguli ca cei nevaccinați. Pentru că am nevoie de ambele doze și de perioada de asteptare. Asta este, sunt restrictii le respectăm. Doar am vrut să văd ce restrictii sunt... Nu am dat cu parul în cap.
Ok, este bine ca tu macar constientizezi importanta vaccinului, sanatate multa.
Da, vaccinul este foarte important ca să scapam o dată de această pandemie și să se termine. Sper ca de acum înainte mulți să conștientizeze importanta vaccinului și să îl și facă. Ca totul să revină la normal.
Da sa scapi de prostie nu vrei? la cata ai, sincer, ma mir ca mai traiesti.
p.s : poate apuci doza 7-8, pune-ti costume pe tine cand iesi afara si sigur o sa scapi ))))))))
Unde era bunul samaritean, in loc sa iti vezi de viata ta, ai devenit psiholog cumva? consiliezi u lumea? lumea face ce vrea, cand vrea, lumea nu e pisata ca altii care abereaza cu revenitul la normal, la care normal, totul este normal, doar in capul unora este anormal. dar deh, asta e
Cred că te referi la faptul că mi-am făcut vaccinul... Dacă tu nu vrei să îl faci nu îi judeca pe alții fiecare este liber să facă ce vrea cu sănătatea lui. Dacă tu ști mai bine ca un doctor ce conține vaccinul și nu vrei să îl faci, atunci când vei face covid să nu te duci la spital, pentru că tu nu îi crezi pe doctori... Tu o să alergi în jurul focului ca să te vindeci de covid )))
Mai bine ți-ar veni mintea aia la cap și te-ai vaccina, pentru că te asigură o mulțime de lume că nu pățești nimic. Nu mai crede toate prostiile de la știri... Ca vaccinul te ucide sau îți bagă cip sau cine mai știe ce. Potoliți-vă oameni buni și vaccinați-vă dacă vreți să scăpăm de mască și să terminăm cu această pandemie. Dacă vă doriți mai mulți ani de pandemie și să moară și mai multă lume atunci nu vă vaccinați și muriți ca proștii. Vaccinul pentru covid este ca orice alt vaccin, nu contine otravă, conține fix ce aveți și voi deja în organism, nu vă face absolut nimic rău. Poate după vaccin o să vă simțiți o zi sau două puțin răcit sau o să aveți dureri de cap, dar vor trece. Si nu o să mai faceți o formă gravă de covid. Pune-ți mâna pe telefon și programați-vă la vaccin mai repede, că eu una m-am săturat să aștept după voi să vă vaccinați.
Pe bune nu înțeleg, nu te lasă să intri nevvacinat ca să nu contaminezi clienții vaccinați. Bai romanasilor, ala care se expune pericolului e tocmai ala nevaccinat, deci se expune în public pe propria piele și e problema lui dacă a decis sa nu se vaccineze. Lege mai absurda n-am mai auzit.
Cheers
Aceleași ca în toată țara. Poți merge în alimentara să îți iei salam și pâine, în farmacie să îți iei ceai de crusin, și în biserica să te rogi pentru o digestie mai bună.