| Anonim1447799 a întrebat:

Buna, ce credeți, vor începe școlile din 8 februarie? Am inteles ca decizia finala totuși s-ar lua in 2 februarie

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca incepe scoala cand trebuie, dar cursurile tot online se vor tine.
Inca este stare de urgenta si nu se vede nici o imbunatatire, deci anul asta scolar, va fi doar online.
Romania este pe locul 10 in Europa cu peste 3500de infectati pe zi, desii cifra reala este de peste 10.000 pe zi, dar pentru ca nu se fac teste, nimeni nu stie exact cati sunt infectati.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu ne loveste alt val de la noua tulpina care pare ca se tine bine prin Europa...

| NoName75 a răspuns (pentru suntserios):

Acuma numai tulpini și virusul vor fi
Hai sa anulam viata atunci ca sunt "virusuri"
De parca până acum n-au fost

| Dddonkey a răspuns (pentru NoName75):

Lasa l ca dansul e unul din expertii pe aici. Sa nu cumva sa iti permiti sa ai propia parere despre situatie.

| suntserios a răspuns (pentru Dddonkey):

Parerile tale nu au avut niciun fundament științific, doar bazaconii conspirationiste deci parerea ta e irelevanta, nula, egala cu 0. Simplu.

Eu zic sa te duci la psiholog
Ai nevoie...

| NoName75 a răspuns (pentru Dddonkey):

Il stiulaughing
Ăsta își dă cu părerea de orice și are ca nickname "suntserios" si ca poza de profil un hamburger laughing

| NoName75 a răspuns (pentru Dddonkey):

Foarte credibillaughing

| Dddonkey a răspuns (pentru suntserios):

Parerea ta e important ca a oricarui om de pe planeta asta, drepturi fundamentale. Daca vrei comunism si cenzurare muta te in Corea de Nord. Libertatiile tale se opresc colo unde incep ale mele.

| suntserios a răspuns (pentru Dddonkey):

Democrația iti da voie sa iti spui parerea. Asta nu inseamna ca ea inseamna ceva in conditiile in care nu se bazeaza pe lucruri veritice. Si atunci cand părerea ta atenteaza la sanatatea celor din jur parere ta nu mai conteaza. E irelevanta. Nu confunda democrația cu debitatea prostiilor.

Ma bucur ca nickname ul tau e mai credibil. Ha ha ha.

| Dddonkey a răspuns (pentru suntserios):

"Si atunci cand părerea ta atenteaza la sanatatea celor din jur parere ta nu mai conteaza" Da observ ca fumatul pasiv, emisiile de combustibil, milioanele de oamenii care mor de bolii din cauza fast fodului, bautura, fumat nu sunt o problema dar o parere trebuie sa fie oficiala (ti am mai spus ca mirosi a China big grin)
Multe din regulatii nu observa ca se schimba, nimic nu e batut in cuie, incearca sa te mai relaxezi ca nu esti aparatorul adevarului care pretinzi sa fii. Vad ca iti place foarte mult sa ai dreptate, cu toate ca situatia nu este chiar in alb si negru. Bucura te de burger si lasa lumea sa isi spuna parerea.

Nu e nici nickname-ul meu nu stiu ce credibil dar a ta nici pe departe...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

50%-50% șanse

| MValentin a răspuns:

8 februarie este data finala. Dar acest context se va împărții in 3 scenarii.
Unu in care merg toti
Unu in care merg cei din primara si cei din a8 a 12-a
Unu in care doar cei din primara merg

| NoName75 a răspuns:

Da,se va începe și după 2 saptamani iar se va inchidelaughing
Eu is aproape sigur la asta

| NoName75 a răspuns:

Da,aici dacă nu ești de acord cu guvernul gata, raspuns sters și cont suspendatlaughing
M-am obișnuit deja
Dar pot ei sa imi șteargă cate conturi vreau ei ca oricum fac altelelaughing

| Dddonkey a răspuns (pentru NoName75):

Toata lumea vorbeste de liderii comunistii dar usor se pare ca ajungem acolo, si personaje ca "burger" inghite fara sa mestice si nici pe altii sa nu ii lase, ca vezi Doamne fereste se trezesc si vin aici daca sunt in stare grava nu le mai plac medicii. In America deja au aparut la stirii cum au numarat pacientii cu diferite bolii respiratorii ca covid, si nu putine.