Stiu asta, insa va intrebam ce parere aveti despre ceea ce au facut public. Eu cred ca toate aceste acte au ca finalitate nebunia mea, deoarece sunt stresata, ma gandesc noaptea si imi fac tot felul de scenarii oribile.
Eu oricum voiam sa fie online in continuare, din motive personale. In primul rand, am in familie persoane in varsta. In al doiela rand, in timpul orelor fizice, in anii trecuti, erau zgomot, certuri intre elevi, muzica data la maxim, cersetori de caiete cu teme, batai e joc, asa ca eu ma simteam perfect online. Asta e problema: nu ne intreaba nimeni ceea ce dorim.
Eu ma referam la ce parere aveti despre masurile luate peste noapte, spontan, fara ca nimeni sa fie pregatit, desi, ca sa fim sinceri, se intrevedea o deschidere a scolii, iar statul trebuia sa puna teste la dispozitie din momentul in care au aprut testele rapide. Acum, eu sunt de parere ca o carantina pe 4 ani e ceva care va duce la cadere economica si probleme in randul populatiei.
Poti sa nu te duci, la fel si profesorii. Nu se pierde niciun loc de munca si nu te lasa nimeni corigent daca anunti si faci reclamatie la cancelarie
Daca ar fi atat de usor...de multe ori nimeni nu ne baga in seama. Om vedea ce o fi, dar perfect oricum n-are cum sa fie.
In plus, scenariul hibrid e exclus total, ceea ce inseamna ca, in functie de scenariu, avem ori prezenta totala, ori online total.
Bine ca Orban cand a băut bere si n a respectat nici o regula nu a fost răspândac da copii is raspandaci
Incredibil