Buna! Am fost fix in situatia ta pana azi. Am fost sunata de DSP si atunci am intrebat daca e adevarat ca eu ca persoana vaccinata ma pot testa la 8 sau 10 zile ca sa ies mai devreme din carantina. Si mi s-a spus ca asta e valabil doar daca esti contact, nu pozitiv. Deci am fost nevoita sa stau 14 zile. Te cred ca ti-a fost greu, izolarea e oribila. Trebuie sa gasesti ceva sa te ocupe (uite eu spre ex m-am apucat de origami). Incearca sa-ti suni prietenii, familia, sa stii ca ajuta sa vorbesti cu cineva (pe video e si mai bine).
Totusi ai putea sa-ti suni doctorul de familie sa intrebi daca nu te poti testa la 10 zile, ca sa fii sigura (zic asta ca poate s-a schimbat ceva cumva intre timp)
Numai bine, ai grija de tine!
Nu stiu. Eu am stat doua săptămâni și totul a fost ok. Am invatat non stop, m-am uitat la filme, am vorbit cu ai mei mai mult. ‘) Și da, și eu sunt vaccinată. ‘))
Mie mi s-a spus ca dacă ești contact, dar ești vaccinat nu trebuie sa stai in izolare, chiar dacă un membru din familie este bolnav.
Se face si dupa 8 zile. La noi la scoala de exemplu dupa 8 zile cei negativi s au reintors la scoala! Deci dupa minim 8 zile daca esti negativa, iesi total din carantina!
Ișaax întreabă: