| Lety20 a întrebat:

Buna!
Intamplator am dat de niste postari de prin 2009 precum ca is categoric contra implantarii cipului si nu-i obliga sub nici o forma.
Acum ce ziceti?
As crede si nu as crede ca este cip in vaccin.
As zice ca nu deoarece cat de mic ar trebui sa fie cipul ca sa nu-l vezi cu ochiul liber in seringa?
Nu toate vaccinurile sunt recunoscute la nivel mondial si parca se face business.
Ei cum asa? O tara il pune ca e bun, alta nu-l accepta ca nu-i bun! In Romania de exemplu iti permite cu un vaccin, in Rusia cu altul.
As zice ca da, citind de prin mai multe surse...
Sunt tari in care nu se permite intrarea in magazine fara certificat de vaccinare. Degeaba zice lumea ca is contra dar daca ne interzice sa mergem la servici, ce facem?
Chiar nu mai stiu ce sa cred!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu te ai vaccinat? Ca este obligatorie vaccinarea

| dinaprilie a răspuns:

Si daca ar fi ce? Oricum nu ai habar, nu te deranjeaza ...sau te deranjeaza? De ce te deranjeaza? Nu crezi ca si asa esti destul de controlat. Crezi ca daca este cu cip poti sa fi si mai controlat?

| goguPatent a răspuns:

Iar au aparut porcariile de conspiratii cu cipurile?
Nici Sosoaca nu le mai crede...

| Lety20 explică:

Dece lumea refuza vaccinul?