Nu, am zis mai sus. A fost in iunie sa se vaccineze cu mine dar au refuzat medicii de acolo pentru ca e alergica la amborsie si la inca o planta din asta, imi scapa numele. Si se manifesta ca o raceala, iar vaccinarea e contra-indicata cand esti racit. Urma acum in septembrie, da nu a mai apucat. Eu si tatal meu care suntem vaccinati, nu avem nimic. Cu ocazia asta m-am convins si de eficienta vaccinului si va recomand sa o faceti daca aveti posibiliatea.
Eu si ai mei suntem vaccinati.
Intrebarea mea este, de ce nu a mers la spital? Cand apare febra mare si scade oxigenul e de mers urgent la spital.
Cumpara un aparat de masurare al oxigenului din farmacie, se pune degetul in el si in 20 de secunde ai rezultatul costa 60-70 de lei, daca oxigenul este sub valori de 90% sau mai mici atunci e musai de mers urgent la spital.
Numai stati fratilor asa!
Problema va trece de la sine.
Sfatul meu este sa i-a medicamente contra simptomelor, pentru ca astfel ajuta organismul. Corpul nu trebuie lasat sa lupte singur cu o problema care il depaseste; pentru ca si daca va face fata, poate sa ramana cu urmari.
Un ajutor cu niste medicamente potrivite va fi un "multumesc" din partea organismului.
Pentru că seara și noaptea scade nivelul de cortizol din sânge. Asta amplifica răspunsul imun al celulelor albe care se lupta cu infecția și provoacă febră mai puternic decât în timpul zilei.