| Mlarisa58 a întrebat:

Buna. Pana la ce oră au voie persoanele nevaccinate să stea afară?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ora 20

| Mlarisa58 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pe bune? Am auzit parca la televizor de ora 22, dar am zis sa mai intreb. Totusi parca ora 20, nu este o oră târzie. Astea sunt restrictiile, trebuie sa le respectam. Pana se vaccineaza toți...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mlarisa58):

Nici ei numai stiu ce sa mintă, unii zic la ora 20, altii la ora 22, pe cine sa crezi? Oricum la ora 21 se inchid toate magazinele, iar intre ora 22-05 i ti trebuie declaratie, mai cauta si tu informatii pe google, la televizor ca din atitea posturi tv cu stiri vom afla care este de fapt ora la care trebuie sa ne culcamlaughing

| Lukasssz a răspuns:

8 seara

| MariaEElena0505 a răspuns:

Ora 20 dacă n-au trecut prin boală.