anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Se aplica carantina celor care sosesc din Spania cu toate că persoana respectivă este vaccinata?
Țin să menționez că ambele doze de vaccin sunt facute, dar am primit pe email o declarație pentru a o completa in vederea carantinarii, cu toate ca ieri am primit un email de la Wizz prin care mă informau ca nu voi sta in carantina datorita vaccinului.
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se aplica, doarece chiar si cei vaccinati pot fii infectati cu covid si sunt contagiosi (pot transmite virusul).

| Depoka a răspuns (pentru Violleta2022):

Si atunci întrebarea, pentru ce naiba se face vaccin? Ca sa ce?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Depoka):

Se face vaccin ca sa nu mori, cand esti infectat cu covid.
De aproape 2 ani de zile de cand se discuta despre covid si vaccin, chiar nu ai fost capabil sa citesti un articol, ca sa intelegi ca vaccinul te protejeaza ca sa nu ai reactie severa si sa mori de covid?
Pe ce planeta traiesti frate? Nu vezi nimic, nu auzi nimic?

| Depoka a răspuns (pentru Violleta2022):

Mai "frate", mie nu-mi pasa câtuși de puțin de articolele legate de această pandemie atât de falsă precum profilul tau. Tu pe ce planeta traiesti? Care protejare? Am călătorit în țările cu cele mai mari focare fără vaccin, fără nimic si nu am luat nici un virus si nici cu cunstintele mele si nici vecinii. Majoritatea persoanelor fac acest vaccin doar sa nu stea in carantină! Punct!

| goguPatent a răspuns (pentru Depoka):

Bine ca ti-ai dat seama de ea, da si tu esti rau cu vaca.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Depoka):

Care pandemie falsa?
Uita-te la televizor si vezi, oamenii de pe tot pamantul asta sufera, toti suntem infectati, si tu traiesti ca strutul cu capul in nisip, refuzand sa crezi ce vezi?
Evident ca nu ti-a murit mama sau tata, sa crezi in final ca exista, covid, dar inca nu-i tarziu.

| Sara2 a răspuns:

Am primit-o și eu pe aia, cand am ajuns la bucurești mi-au dat liber fara s-o completez. Cred că se trimite automat la toată lumea. Nu știu mai multe detalii. Iar de vaccin nu știu ce să zic, eu am trecut fără vaccin. Adică nu știu de ce face lumea vaccinul, poate pentru că sunt naivi?

| goguPatent a răspuns:

Nu stai in carantina daca esti vaccinat chiar daca vii din zona rosie.
Aceasta Jassmina nu stie ce vorbeste. E cu vaca.

Si ca sa raspund si la ce-a de a doua intrebare a ta, vaccinul il faci sa te protejezi de boala nu sa scapi la vama.

| Depoka a răspuns (pentru goguPatent):

Mi-am dat seama...