Nu trebuie sa ceri acordul parintilor pentru vaccin, ai 19 ani si esti major!
Mergi cu buletinul in mana si fa-l pentru ca ai toate sansele sa supravietuiesti daca te infectezi, ceea ce nu poate confirma nimeni pentru parintii tai.
Ai 19 ani, major, e doar decizia ta.
Pe ei ii informezi ca ai facut-o si aia e.
E alegerea lor daca vor sa ramana in evul mediu
Nu e bine sa-ti minti parintii. Daca vrei sa te vaccinezi spune-le ca asta vrei si fa-o. E o decizie pe care o poti lua singur fiind major. Nu trebuie sa te ascunzi.
Informeaza-i ca il faci. Fara sa ceri voie.
Sau, daca tu crezi ca e mai bine, fa-l si apoi spune-le: L-am facut! Pusi in fata faptului implinit, nu se vor mai certa cu tine.
Dacă ei nu sunt vaccinați, tu ca vaccinată posibil te poți infecta, și aduce virusul în casă. Ai tăi poate suferă de anumite boli. Ar fi bine să o faceți toți, nu unul.
Cam vaccinați la câteva zile s-au infectat, nu este neaparat dar tot ce-i posibil. nu este numai despre tine, ci și despre parintii tăi. Depinde de organism.
Sunt de parere ca in familie trebuie sa existe comunicare, dar in cazul de fata nu imi pot da cu parerea.
Te poti programa online la un centru de vaccinare si vaccina. Daca nu ai reactii adverse poti scapa neobservat. Eu la pfizer am dormit neintors dupa prima doza si dupa a doua am avut o mica durere de cap si atat
anonim_4396 întreabă: