anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNĂ SEARA, am înțeles că vom avea o vacanță de Paște, prelungită, de pe data de 2 aprilie până pe 4 mai. O să înceapă școala fizic pentru toți elevii de pe 4 mai, inclusiv gimnaziul și liceul?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
13 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Nu iti face probleme, am fost si am dat cu grasime scoala pe la colturi, si acum or sa o linga, cainii, deci nu te mai duci la scoala big grin

| Mlarisa58 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Eu vreau să mă duc la școală!

| Cosmin38384 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Si pe aici faci mă pe deșteptu?

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Mlarisa58):

Tu si mai cine?

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Cosmin38384):

Sunt mandru de tine, brusc ti-ai gasit inteligenta
te-ai lasat de bautura, etnobotanice sau ce? big grin

| Cosmin38384 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Eu

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Cosmin38384):

Tare tongue

| mont a răspuns:

Depinde de nr de cazuri din fiecare localitate.

| AnImElOvErBuTiDkQ7 a răspuns:

Sincera sa fiu, si eu am auzit la fel, insa nu stiu daca vom merge la scala fizic. Cauta pe mai multe siteuri, si vezi daca e adevarat. Eu sincer nu prea cred, dar vom vedea, am sa intreb diriginta mea maine, si iti dau un raspuns clar! Sper ca te-am ajutat! Funda? happy

| Mlarisa58 a răspuns (pentru AnImElOvErBuTiDkQ7):

Astept răspunsul de la diriginta ta!

| AnImElOvErBuTiDkQ7 a răspuns (pentru Mlarisa58):

Buna, se pare ca da, asa se va da vacanta, deoarece au anuntat si la stiri, plus ca ei cred ca daca vacanta se lungeste, si ne inchid de tot, se v-a micsora nr. cazurilor!

| Focutza a răspuns:

Este o propunere, nu s-a stabilit nimic. Totusi daca se aproba nu se va lungi semestrul.

| unreadfire a răspuns:

Asta depinde de incidența fiecărei localități