Nu ca se considera, chiar este infractiune. Nu ii cere nimeni buletinul ca paznicii de la magazin nu au acesta competență insa se fac o groaza de supracontroale de catre politie. Si aia iti cer si buletinul si iti pot face si dosar penal.
Pai e corect sfatul tău amice? Asta e societatea și mentalitatea care vrei tu sa domine în tara ta? Îmi păreai un tip valabil și sper sa te îndrepți. Uite, din cauza celor care gândesc ca tine, ne ducem dracu' toți. Că alții,, fac'', iar cei onești își vad de viata lor. Nu dom' le, semnalata imediat infractiunea/neregularitatea și luate masurile care se cuvin.
Ce face acel tip nu e doar ilegal, e un infam disonest care isi bate joc de cei care respecta legea. Ca nimeni nu s-a vaccinat de placere sau din convingere. Dar alții-s mai cu,, mot''.
Cheers
Infracțiune. Adică dacă este prinsă, i se va face dosar penal. Sunt restaurante care verifică și identitatea împreună cu acest certificat.
Dar și aceia, dacă constată că el fraudează, tot ceea ce vor face este sî îi refuze intrarea.
Nu este abuz, se numește fals sau uz de fals și se pedepsește cu închisoare. Paznicii nu pot legitima oamenii, doar poliția poate.
Da este infractiune.
Chiar "Ce-ți pasă ție, chip de lut, Dac-oi fi eu sau altul?"
Nu ii cere buletinul pentru ca magazinele nu au baza legala sa legitimeze dupa buletin, asta e problema. Doar politia poate face asta, jandarmeria.
Dar stai linistit, o sa dea de politie la un moment dat si o sa ii ceara buletinul la un control neasteptat si poate isi va aminti cuvintele tale intelepte.
Asta e un exemplu scoala de ce suntem ca natie unde suntem.
Sper din toata inima ca respectivul sa dea de un control pe bune si sa primeasca ceea ce merita!
La modul general noi dam vina pe "sistem" indiferent ca vorbim de cel politic, sanitar, invatamant sau orice altceva vreti voi insa uitam un lucru important: "sistemul" e format sin oameni pana la urma.
Aproape toti din toate sistemele gandesc la modul"e o lege dar sa o respecte altii ca eu sunt mai "smecher".
Cu smecheria asta am ajuns de ardem de vii in spitale, in Ro este o realizare daca mai supravietuiesti inca o zi.
Nu ai tu treaba ca ce face. Daca nu vrea nu se vaccineaza. Nu e obligatoriu vaccinarea.