| Anonim1447799 a întrebat:

Buna seara, pe 14 începe școala, de ceva zile ma tot gândesc ca la noi in școala sunt extrem de mulți navetiști, uneori pe ruta noastră stam de multe ori și in picioare, adică autobuzul e plin aproape de fiecare data, ce măsuri o sa se ia pentru asta? Ma ales ca mai mult de jumătate sunt copii, iar restul oameni in vârsta!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna

Nu stiu, dar e trist ca in 2020, inca se mai calatoreste in aglomeratie, inghesuiala, in picioare din lipsa de locuri...Trist si jalnic. Imi amintesc cum era cand mergeam si eu la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pepsiglas in autobuz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicio măsura. Bun venit in România! Mai bine vorbește cu părinții sau vreun vecin sa te ducă cu mașina lor.

| Anonim1447799 explică (pentru anonim_4396):

Cred ca așa o sa și fac

| CosminaAndreea03 a răspuns:

Cred ca or sa bage mai multe autobuze ca sa nu va mai inghesuiti