| Faranume97 a întrebat:

Stie cineva cand va inchide granita Anglia?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pana in 2 decembrie e in carantina, zborurile nu sant afectate

| Iote a răspuns:

Granita nu se va inchide, ci se vor pune anumite conditii de intrare.

| Balalau95 a răspuns:

Azi dimineata la ora nouaspe si cinzeci
granita Angliei a fost deschisa ultima oara pe vremea romanilor, acum e inchisa FVCK YOU VERY, VERY MUCH, nu poti sa intrii decat daca indeplinesti condiitile de intrare, altfel TE ARESTEAZA!

| Faranume97 explică (pentru Balalau95):

Saracu de tine! Stai linistit ca am residenta acolo nu te enerva atata

| Balalau95 a răspuns (pentru Faranume97):

Ma bucur pentru tine, dar SARACUTUL DE TINE, nu avem coerenta mentala la noi, nu-i asa?!? ce legatura are rezidenta cu intrebarea "se inchide granita Anglia"?!?
ca sa nu mai vorbim ca nu stie la noi rrrrromInieste, si nu putem articula "Angliei"

esti dus mama!

| Faranume97 explică (pentru Balalau95):

Eu doar am intrebat, dragutule! Pai da dragule nu prea stiu romana, daca am stat toata viata acolo?

| Balalau95 a răspuns (pentru Faranume97):

Show off tongue