Până sa se audă de covid, aceste simptome erau de la gripă. Am avut de multe ori asa ceva, să nu am miros si gust. Acum ne-am modernizat, ii spunem covid.
Dar eu nu ca nu am avut miros, ci un miros și gust a ceva chimic, îngrozitor, a ceva stricat putred pe care doar eu îl simțeau la alimente.A fost halucinație de la covid?
Putina minta si realizezi imediat ca e vorba de doi virusi diferiti. Nu e greu de inteles.
Exact...
Și poate sa mai apară
Dar cu simptome asemanatoare.
Psihoza a fost de la televizor.
Sugestia si auto-sugestia poate induce aproape orice "simptoma medicala", dar in fapt boala nu exista.
Nu-i adevarat ce spune ala. Bolile psihice nu sunt boli imaginare. Si nu devii bolnav psihic doar pentru ca asa ti-a sugerat crainicul de la TV.
In general cei care cred ca bolile psihice tin de credinte subiective sunt bolnavii psihici netratati.
Ideea ca daca-ti schimbi opiniile subiective iti vindeci boala psihica este delir. De fapt e invers: oamenii sanatosi mental au opinii rationale. Adica sanatatea mentala produce opinii rationale.
Covidul poate afecta gustul si mirosul, fara a fi musai halucinatie sau psihoza.
Dar, de asemenea, poate genera episoade psihotice.
Dar dacă mi-a trecut cu Rispolept? Mai poate apărea vreodată acest miros?
Eu de unde sa stiu? Nu sunt medic.
Dar dacă mi-a trecut cu antipsihotice înseamnă sigur ca a fost halucinație?
Ai avut o inflamatie a amigdalelor, adica ganglionii din gat. De acolo venea gustul de putred din gură.
Daca ai o problema cu amigdalele s-ar putea sa ti se intample iarasi, cu covid sau cu gripa, care de fapt sunt tot una!
Joker3134 întreabă: