A spus Cîțu ca dupa 1 iunie s-ar putea sa se scoata masca in zone neaglomerate. Pana atunci poart-o linistit indiferent de scenariu.
Și dacă nu ai fi obligatoriu, sa spunem ca într-o zi cu soare te duci liniștit pe stada, piața, oriunde, și un purtător strănuta lângă tine, te infectezi, tu probabil fiind tânăr supraviețuiești, dar locuind cu părinții, unii membri ai familiei cu comorbidati preexistente ii poți nenoroci, chiar sa ramai fără ei, șansele sunt relativ infime dar exista aceasta posibilitate, tu poate vei fi asimptomatic și nu vei avea simptome, deci nu vei ști ca ai covid, dar le vei transmite altora, vei semăna jale. Virusul rezista câteva ore în aer asa ca da, exista aceasta posibilitate
Acum ca ai aflat astea poate nu nu te va mai interesa asa mult scenariul.
Ca să vezi, mie mi o murit acum 3 săptămâni mama de covid, nici acum nu știu cine o contractat primul virusul, eu, mama, sau tatăl vitreg, uneori ma învinuiesc ca eu as fi de vina.
Multumesc ca ai rupt din timpul tau sa imi scrii aici, si sincere condoleante!
Imi pare rau pentru mama ta.
Nu ai pentru ce, doar te-am atenționat.
De ce il dezinformezi si tu?
Ba este! Este obligatorie.
Mersi
Mentionez faptul că suntem in scenariul galben, de săptămâna viitoare am inteles ca poate fii in scenariul verde
Nu dezinforma lumea ca nu ii platesti tu amenda si nici nu ii garantezi tu sanatatea.
masca e obligatorie peste tot in tara indiferent de scenariu
Gabyfire000999888 întreabă: