| Andrusk2 a întrebat:

Buna, TPU!
Mama mea s-a vaccinat sâmbătă cu Pfizer, ea nu a vrut, dar i-a impus la locul de munca. A durut-o locul unde s-a vaccinat iar acum s-a extins la subraț.
Nu are nicio boala, dar imi e teama sa nu ii se întâmple ceva din cauza vaccinului… Mi-a băgat in cap o cunoștința fan Șoșoacă, ca nu stiu ce cunoștința de a ei a facut pfizer, a paralizat si dupa 3 zile a murit. Si acum numai la asta ma gandesc. Voi credeți in toate aceste conspirații?
Ma voi vaccina si eu si tatal meu sâmbătă.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
34 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| daisyxmilk a răspuns:

Eu era să mor de la un vaccin făcut când eram mai mică sad

| MAIA18 a răspuns:

Nici chiar asa! Nu credeti ce spun alti! E posibil sa simtiti o mica oboseala la prima sau la a doua doza! Apoi o sa treaca!