| Allys19 a întrebat:

Tatal meu aseară s-a simțit rău,iar astăzi i-au venit rezultatul și are pozitiv.S-a internat, iar eu cu familia trebuie sa stam in izolare 2 săptămâni.Pe 14 Septembrie începe școala și nu știu dacă trebuie sa aștept 2 săptămâni sau 3 ca sa ma duc.Cum procedez când începe școala?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te [nscrii online. Apoi contactezi telefonic, căci vor avea instrucțiuni pentru cei ca tine.

| Panamax a răspuns:

Ai lipsit la multe lectii de aritmetica.
Eu zic sa te duci la scoala pe 14.

| Sophieka a răspuns:

Buna,

Nu ai de ce sa iti faci griji in aceasta privinta deoarece, pana in data de 14 (din nefericire pentru tine), au trecut cele 2 saptamani de izolare si poti incepe linistita scoala.
Deci nu este nevoie sa anunti scoala, mai ales ca nu cred ca ar fi bine sa provoci "panica".
Ramaneti in aceasta izolare obligatorie si pregateste-te de scoala.
Iti urez un an scolar cat mai bun si usor, si nu in ultimul rand, sanatate atat tatalui tau, cat si tie si intregii familii si celor dragi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trec 14 zile logic ca te duci

| ElisssssaMihaelaConstandache a răspuns:

Ar trebui sa suni la școală și sa le spui care e situația ta. Multa sanatate

| InghetataDeCapsuniD a răspuns:

Il vor omora! Corona este o conspiratie!