| Erin28 a întrebat:

Buna TPU!
Voi cu ce v-ati vaccinat contra COVID- 19? Eu cu Johnson si Johnson si am avut cateva reactii adverse, in prima zi doar m-a durut mana, iar in ziua a doua si in a treia si a patra zi am avut putina febra si stari similare unei raceli. Dintre cei care v-ati vaccinat cu Johnson, ce stari ati experimentat? Dar cei care ati facut alte tipuri de vaccin, cum v-ati simtit?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pfizer. Nimic. Doar cateva ore durere in mana

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Astra Zeneca. Absolut nimic, chiar nimic. Parcă un pic de somnolență totuși iar apoi parcă m-am simțit chiar mai energic decât de obicei, la 74 de ani, acum 75. Sora mea din Timisoara, născută îm 1948, la fel nici un simptom.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ce ai scris tu sunt reactii normale, nu "adverse".
M-am vaccinat cu Pfizer doua doze. Dupa doza 1 m-a durut putin zona intepaturii, dupa doza 2 am avut aceeasi durere slaba in zona intepaturii, dar si o stare generala slabita, cu usoare dureri musculare; la fel ca inceputul unei gripe. In ziua a 3-a au disparut brusc simptomele.
Aceste simptome garanteaza efectul vaccinului in sistemul imunitar. E mai ok sa le simti, altfel sunt sanse ca sistemul tau imunitar sa fi ignorat vaccinul, si sa nu faci anticorpi.

| Erin28 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am fost la medic pentru ca nu puteam dormi, nu imi scadea febra, de asta am stiu ca erau adverse.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Erin28):

Daca a tinut atat de mult, da. Credeam ca te referi doar la simptomele de a 2-a zi.

| Erin28 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Da, dar am rezolvat cu(,) cateva antitermice si cateva medicamente.
Multumesc!

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu am facut de o saptamana si 2 zile prima doza de Pfizer. In jur de 2-4 zile m-a durut umarul, vinerea m-am vaccinat si sambata noaptea m-am trezit ca ma simteam aiurea. Era febra 38, 6 sau 7. Febra am facut 2 zile. M-a durut si sub brat 2 zile. Sper sa nu imi fie mai rau dupa doza 2.

| ReZiSTorr a răspuns:

Pfizer.Ieri.A doua doza.La prima doza am avut reactii adverse 2 zile, asemanatoare cu raceala, oboseala, in rest nimic.Azi dupa o zi de la a doua doza niste dureri in spate, ca de oboseala.In rest nimic.

| Erin28 explică (pentru ReZiSTorr):

Multumesc!
Stiu ca difera de la om la om, dar voiam sa vad cum s-au simtit si altij.
Sanatate multa!

| MariaEElena0505 a răspuns:

Eu m-am vaccinat cu Pfizer și in afara de o durere de mana a doua zi, totul a fost ok. Însă da, am și eu prietena care s-a vaccinat cu Johnson și i-a fost extrem de rau in seara aia. Probabil pentru ca e doar o doza și poate este ceva mai puternica? Nu stiu.

| roty78 a răspuns:

Vaccninul meu preferat a dat întotdeauna roade
Un păhărel cu țuică dimineața și un păhărel cu vin și scorțișoară seara.
Acuma ies din carantină. Am avut covid. Am 43 de ani si covidul asta e prima boală făcută în 43 de ani.
Multumesc Domnului că am trecut cu bine prin această boală
În prima zi am avut temperatură 37, 2, iar a doua zi 38, 5.