Ce parere sa avem? vrei sa iti faci, fa-ti. Dar anticorpii aia de la boala vor diparea odata si tot va trebui sa te vaccinezi
Si totusi acum 1 saptamana avusei deja covid si iti scosesei certificat. Azi te ai razgandit?
tu ce crezi ca pe TPU imi zic povestea vietii asa cronologic? Nu, eu pun niste intrebari pentru mama pentru tata pentru prieteni pentru cine vreau eu, dar scriu in numele meu ca nu e problema nimanui pentru cine intreb eu) cine vrea sa raspunda bine...
Ieri am ajuns la urgenta pentru alta problema decat covidul si pe toti care erau acolo care nu aveau vaccinul ii certau medicii.Doamne fereste sa ai nevoie la medic din orice alta cauza sa nu fii vaccinata, nici nu se uita la tine. Faceti toti vaccinul pentru ca mie mi-a salvat efectiv parintii care sunt batrani si foarte bolnavi cu tot felul de boli si cand au facut covid au trecut ca printr-o simpla viroza datorita celor 3 doze de vaccin anticovid.Doar cei caposi care nu vor sa accepte realitatea mor si sunt multi si vor continua sa moara pentru ca fac parte din lumea 3a
Nu te supara ca iti spun dar cam e risipa de bani daca nici nu esti sigura ca ai trecut prin boala. Cel mai bine te vaccinezi ca sa scapi de o grija. Eu am avut covid recent si daca nu eram vaccinata cine stie cum ajungeam (asa a fost doar ca o raceala cu o singura zi mai nasoala).
Numai bine!