Tu in plina pandemie ai stat 1 luna jumate cu simptome le unui virus care a ajuns in toate colturile globului si nu te ai gandit sa te testezi? oare cu cata lume ai intrat in contact in luna asta jumate?
Si tu ce boli cronice ai de afirmi cu pupici ca virusul nu omoara? Ai diabet, hipetensiune, ceva cancer?
Deci Eu am stat izolata in casa toata perioada asta sa stii plus ca virusul asta te face sa numai ai nici o putere Adica sa fii slabit nici de mancare nu ai pofta, si da ai dreptate nu sufar de alte boli eu cred ca e si asta un avantaj in Lupta cu virusul asta
Si daca tu nu ai boli cronice de ce tragi concluzia ca pentru fiecare dintre noi e inofensiv? Tatal meu are diabet de 30 ani aproape pentru el e fix asa cum zice la tv, nu doar o raceala mai diferite, poate fi o raceala care sa il omoare in 3 zile.
In plina pandemie tu ai stat acasa cu toate simptomele astea? T nu gandesti DELOC? Ce trist ca oamenii ca tine au drept de vot!
Cu aproximativ 10 ani în urmă am fost atât de răcit că nu mă puteam da jos din pat. Am zacut la pat cu injecții timp de 2 săptămâni. Seara am răcit, iar a doua zi nu mă mai puteam ține pe picioare.
Așadar, răceala se poate manifesta în fel și chip. Dar asta nu înseamnă că trebuie să izolam o lume întreagă pentru o mână de oameni răciti.
Cine știe că mai are și alte boli, să se protejeze ca să nu moară.
Mai bine se interziceau discuțiile în spațiile publice decât purtatul măștii; și mai bine se amendau cei care vorbeau în public decât să poarte toți măști.
La școală se învață sexologia în loc să se învețe fiziologia; se învață filozofia în locul unui stil de viață sănătos.
1. la ce scoala se invata sexologia?
2. realizezi ca nu doar prin vorbit se transmite virusul nu?
3. realizezi ca mana aia de oameni raciti, 8 milioane mai exact putea fi astazi o mana mai mare, gemn 80 milioane daca nu se izola o lume intreaga.