Stresul îți blochează sistemul imunitar. Renunță la TV, bea un ceai și relaxează-te.
Vaccinul va aparea la anul dar nu stim ce efecte poate avea, pentru ca nu este timp de testat, fiind primul anticovid e greu, parerea mea pana in 2023 va exista un vaccin bun si vor fii vaccinati majoritatea, pana atunci multi se vor auto imuniza avand boala
Pandemiile vin si trec. Ciuma a fost o boala infectioasa "DEOSEBIT DE CONTAGIOASA" produsa de bacteria Yersinia pestis. Ciuma a fost greu de doborat deoarece aceasta a dominat evul mediu, iar pe atunci nimeni nu avea cunostintele necesare in domeniul medicinei. Avand in vedere ca oamenii au tot trecut prin pandemii de ciuma in-dea-lungul anilor mai tarziu s-a scos un tratament.
SARS, MERS, Gripa Porcina, Gripa Aviara, Gripa din Hong Kong, Gripa Spaniola (care a ajuns acum o gripa sezoniera) au fost de asemenea provocate de coronavirusuri supranumita si familia Coronaviridae. Fiecare gripa in parte a tinut la 2 ani deoarece in timp oamenirea s-a imunizat.
Pentru gripa sezoniera avem vaccin.
Despre covid pot sa spun acelasi lucru. E un virus nou. 13, 415, 655 sunt in conditii minore, 99% din cazurile active de pe planeta si doar 91, 835 in stare critica ce reprezinta 1% pe tot globul. Rata de deces e de 3%. Cei mai vulnerabili sunt cei cu probleme de inima, plamani. Cei care au cancer in stare terminala sau cei in varsta care au comorbiditati.
Virusul v-a disparea intre 2022-2024.Nu avem ce face pana atunci decat sa purtam masca.
Inseamna ca ai anxietate, e ok sa consulti un medic sau psiholog sa vezi ce zice, ca altfel nu poti, nu are ce sfat sa-ti dea cineva, ca ai incercat deja sa te distragi si asta era tot ce puteai face.
In mod normal ce o fi, o fi, trebuie sa ne traim prezentul si atat, daca murim, murim aia e, daca suntem mai saraci, vom fi si iar aia e, mergem inainte sau nu, aia e.
Nu se agita altii ca ei sunt in ordine, tu ai o problema, de aia ti-am recomandat sa te duci la un medic psihiatru sau un psiholog, altfel nu vei scapa si iti vei face si mai rau.
De ce sa renunte la TV? F bine ca se uita si isi mai face de lucru. De baut ceai precis o fi baut, de relaxat a incercat tot ce se putea. Eu i-am zis sa se duca la un medic sau psiholog, ca nu e in ordine ce are, are o anxietate, ca dovada ca multi altii nu-si fac atatea probleme desi sunt in aceiasi situatie.
Medicinistule, te-am întrebat eu ceva și am uitat că trebuie să-mi răspunzi?
Nu trebuie sa ma intrebi ca sa raspund, pot raspunde si comenta la orice raspuns, de aia si scrie "Raspunde", nu zice "raspunde doar daca intreaba cel ce a postat". Asa ca am respectat regula. Asa e pe orice forum.
Ca scriu si pentru altii, de aia e regula asta, ce zic eu citesc toti sau ce zic si altii citesc si eu, ce zici tu e valabil pe privat.
Si ce te-ai ofensat atata, ca doar nu ti-am dat in cap! Fi mai maleabil ca nu-ti sta bine asa.
Ceva te-a deranjat, ori nu stii sa raspunzi, ori altceva, altfel ori raspundeai cu o parere, ori nu raspundeai deloc.