Ti ai ales un loc foarte prost sa ceri astfel de sfaturi.
discuta cu medicul tau de familie.
Dragul meu, nu esti obligat sa raspunzi la intrebare daca nu sti despre ce este vorba! Am intrebat daca se afla careva pe aici care s-a vaccinat si este cu varsta de 18 ani, simplu
Mai pisoi mic, daca vrei sa ne alintam, eu zic sa asculti de sfatul meu. Nu de alta dar acusi o sa apara conspirationistii de serviciu sa iti spuna ca vaccinul e experimental, ca ei nu se vaccineaza, ca bill gates etc etc. DEja unul ti a spus sa nu te vaccinezi. O sa imi multumesti pe masura ce ai sa primesti raspunsuri. O sa vezi.
Da, dar daca te vaccinezi prinzi 5g cu telefonul fix
Ungaria
Ca sa vezi din 4 raspunsuri concluzia e asa
- de ce vrei tu sa pleci din tara
- tu te vaccina ca doctorii sunt falsi
- prinzi 5G
- da mai astepata ca nu e cazul.
Si tu te ai luat de mine ca te am avertizat ca nu e locul potrivit sa pui intrebarea. lool
Am spus clar ca sunt pro vaccin. Nu ma cunosti deloc si habar nu ai de frustrarile mele fata de populatia asta dobitoaca si conspirationista care n.are intrebari, doar raspunsuri. Conteaza mult contextul. A spus ca are sub 18 ani si doreste sa faca vaccinul. In cazul asta l.am sfatuit sa nu se chinuie cu procedurile in cazul in care locuieste intr-o zona care nu e afectata atat de mult de corona. Dupa a mentionat ca doreste informatii pentru ca trebuie sa plece in strainate. Acolo nu ma mai bag, nu stiu procedurile.
Sunt pro vaccin dar nu.l face daca nu e necesar. Asteapta.ti randul. Daca n.ai cazuri multe in zona ta il faci degeaba.
Eu nu ma vaccineze nici nu mam vaccinat prefer sa mor cauze naturale decât pe mâna la doctori falși
Andrusk2 întreabă: