| Anaasstasssssiaa a întrebat:

Voi ce credeți? O sa dispară acest virus pana anul viitor in Septembrie sau nu? Majoratul meu este atunci și deja îmi pun semne de întrebare crying!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu o sa dispară dar probabil va fi ținut sub control mai bine ca acum

| mudokins78 a răspuns (pentru suntserios):

E! De unde sti tu? Ai gasit informatia in folderul cuiva?

| Anaasstasssssiaa explică (pentru mudokins78):

Haha laughing

| suntserios a răspuns (pentru Anaasstasssssiaa):

Tu razi doar ca vrei sa faci paranghelie de ziua ta si cam atat, nu?

| mgtow a răspuns:

Cand vor autoritatiile dispare noi nu stim cand

| mihai69 a răspuns:

Îți pui semne de întrebare cu privire la ce anume:
- dacă dispare COVID-19?
- dacă mai apuci majoratul?
- dacă mai are rost să faci școală?
etc.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Werrich a răspuns:

Buna! Virusul nu va disparea, dar poti sa faci majoratul LIVE pe YouTube si invitatii sa-ti doneze bani prin card.

| Crackman a răspuns:

Da-l naibi de majorat.
Ai bac si viata de adult, in locul tau strangeam bani sa pot fugi in Elvetia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virusul nu va disparea prea curand, dar sfatul meu legat de majorat este sa il faci acasa eventual cu niste rude si cu 3-4 prieteni mai apropiati.

| morfeo a răspuns:

Nu o sa mai dispara niciodata.