| IONY81 a întrebat:

Vreau sa depun un vecin care e in izolare si nu respectă măsurile luate. Unde trebuie sa sun? Gen pot suna si cu privat, sa nu cumva sa ii spuna numarul, se înțelege bine cu organele...

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să denunț, nu să depun.
Un denunț privat nu este luat în considerare. așa că trebuie să spui cine ești, nume, adresă.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Sună la 112 sau la DSP (Directia de Sanatate Publică) si anunta ca nu respecta conditiile de izolare.
Nu iti tradeaza identitatea!

| StrongHeart a răspuns:

Unde vrei sa-l depui pe saracul vecin? In depozit? In pod? Si cine esti tu sa faci pe politistul cu el?

| Mosotti a răspuns (pentru StrongHeart):

Pai cum cine e el? Ptr ca vecinul nu respecta masurile, pune in pericol pe ceilalti, si e normal ca asta al nostru trebuie sa ia masuri!
Eu azi i-am zis unuia "va rog sa trageti masca sus", eram in magazin, si-a pus-o. Nu era nasul acoperit.
Pai nu merge asa, sunt un om care nu ii permite altuia sa isi bata joc de sanatatea mea, asa si initiatorul nostru e normal sa fie deranjat ca vecinul nu respecta.

Am voie sa fac pe politistul cand e in joc sanatatea mea.

| StrongHeart a răspuns:

Se înțelege bine cu organele...asta chiar ca suna dubios.

| Balalau95 a răspuns:

Sa nu faci asta, rapirea e ilegala si nu poti sa il DEPUI fara sa il rapesti

dar, raspunsul e sa cauti telverde coronavirus si intreaba acolo

| NoisyLight a răspuns:

Nu ajungea că ești agramat, acum mai ești și pârâcios. Sunt caracteristici de bază ale familiei, sau doar ale tale?